Uusi Riviera Maisonin valaisin ja päivän valokuvaukset Piz Buin kanssa

6. kesäkuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta tähän kivaan maanantaihin!

Iiks miten jännittävä päivä tänään on tiedossa. Nimittäin tänään minulla olisi vuorossa valokuvaukset Piz Buin kanssa Helsingissä 3 muun ihanan bloggaajan kanssa. Voi että miten sitä on näitä kuvauksia jännittänyt. Eilen stressasin niin kovin, että meinasi vatsa mennä jännityksestä sekaisin. Tästä päivästä tulee varmasti todella hauska ja mahtava! Aiheeseen palailen myöhemmin kuvien kera. Voitte tänään nähdä blogini Instagram-tilillä pieniä sneak peak-kuvia kuvauksista.

Säät ne hellii meitä oikein olan takaa ja tämä on ollut ihan mahtava kevät ja alkukesä säiden osalta. Meidän pihalla sekä omenapuu että kirsikkapensaat kukkivat täyttä loistoa ja pihalla vihertää todella kauniisti.  Pieni vesisade vaikka yhden päivän ajaksi olisi ihan toivottua sekä luonnolle että meidän nurmikolle. Oma vointikin kohentuisi hurjasti allergioiden osalta, jos sade kastelisi luontoa edes hetkeksi. Viime viikolla saimme työpaikallani katsella sadetta puolen päivän verran ja miten helppo sitä olikaan astua ulos ilman tukkoisuutta ja silmien kutinaa. Mutta tietenkin nautin näistä kauniista, aurinkoisista ilmoista täysillä.

Tämän päivän postaus on pitänyt julkaista jo todella kauan sitten, mutta se oli unohtunut luonnoksien joukkoon piiloon. Otsikko kuuluu "uusi pöytävalaisin", vaikka ei se nyt enää niin uusi ole. Ennen näkemätön täällä blogin puolella kuitenkin. Niinpä päätin ottaa kuvat iltahämärissä auringon laskiessa pikkuhiljaa. Sain kuviin kaapattua auringon viimeisen kajon. Valaisin siis on hankittu kahdessa osassa, eli valaisimen jalka on Riviera Maisonin kevään kokoelmasta, joka on jo maaliskuussa julkaistu ja varjostin hankittu Pentikin Deco-sarjasta. Itse tykästyin tähän kookkaaseen valaisimeen, joka on kyllä aika tyylikäs ja samaa tyyliä mitä olohuoneemme on tällä hetkellä. Riviera Maisonin omat varjostimet ovat hieman romanttisempia tunnelmaltaan ja itse halusin kookkaalle valaisimelle isomman varjostimen. Siksi Pentikin musta Deco-varjostin oli oiva valinta.Oikein mukavaa päivää ja kuullaan taas keskiviikkona!

Terkuin,


2 kommenttia

  1. Kääk miten ihana lampunjalka :-) varjostin nappivalinta myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ChandelierHome! On kyllä luonnossa näyttävä yhdistelmä :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.