Viimeisiä makuuhuonetunnelmia tässä kodissa

13. kesäkuuta 2016


Oikein mukavaa uutta kesäkuun viikkoa!

Tästä viikosta tulee toiveiden viikko. Olen saanut ihanan tiuhaan tahtiin toiveita teiltä esitellä nykyistä kotiamme vielä viimeistä kertaa. Aiheita on satanut kiitettävästi ja nyt ajattelin vastata teidän pyyntöihin ja postata vielä viimeisen kerran näistä suosituista aiheista. Ensimmäisenä tämän toiveviikon avaa yksi suosituimmista toiveistanne ja selvästi blogini googletetuin huone, eli meidän iso yli 20 neliön makuuhuone. Makuuhuoneemme koostuu kahdesta huoneesta, joista suunnitteluvaiheessa poistimme väliseinän ja yhdistimme ne yhdeksi isoksi makuuhuoneeksi. Tähän päätökseen olemme aina olleet erittäin tyytyväisiä ja päivääkään ei kaduttanut yhden huoneen "hävittäminen" talosta. Pärjäsimme erittäin hyvin kolmella makuuhuoneella ja oli kyllä ihan luksusta omistaa iso makuuhuone, josta ei säilytys- ja oleskelutilaa puuttunut yhtään. Taustaseinä makuuhuoneessa oli maalattu Tikkurilan V481 Shantung-värillä, jonka bongasin aikoinaan Asuntomessuilta Jyväskylästä.

Sängynpääty: Pispan Puu
Kattokruunu: Gränsö kattokruunu
Silkkipäiväpeitto: Stockmann
Pöytävalaisin: Bourgie, Kartell
Mustat tyynyt: Balmuir
Valkoinen karvaviltti: Lennol


Siinä viimeisiä makuuhuonetunnelmia tästä kodista! Ensi kerralla palailemme makuuhuonetunnelmiin sitten väliaikaisesta kodistamme, kunhan saan vaan makuuhuoneen siihen kuntoon, että sen kehtaa täällä esitellä.

Kesäkuisin maanantaiterkuin,


5 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! Vähän tulee ikävä tätä isoa makuuhuonetta.

   Poista
 2. Todella kaunis makuuhuone.

  VastaaPoista
 3. Niin kauniin näköistä!<3 Elokuun lopulla pääsen muuttamaan isompaan asuntoon ja saan taas vihdoin makuuhuoneen enkä malttais oottaa. Tästä blogista oon saanut niin paljon inspiraatioo<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.