Asuntomessukohde Jämerältä: Talo Samsö

6. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta keskiviikkoon!

Huominen aamu voi tietyllä tapaa käynnistyä ihan pienellä harmituksella, joka kyllä meneehetkessä ohi. Nimittäin huomenna Seinäjoen Asuntomessuilla järjestetään pressipäivä lehdistölle ja bloggaajille. Itse olen joka vuosi ollut mukana ja vähän harmittaa, etten tänä vuonna päässyt mukaan meininkeihin. Ensi vuonna ajattelin pitää kesälomat niin, että pääsen mukaan Mikkelin Asuntomessujen pressipäiville. Mutta jos kumminkin ensiksi keskitytään tämän vuoden Asuntomessuihin ja niiden loputtua aletaan vasta puhua seuraavien messujen ennakkotunnelmista.

Viime viikolla esittelin blogissani Jämerä Kivitalojen kohteen Talo Lakeuden Kutsun ja tänään olisi sitten vuorossa heidän rakentama toinen mahtava kohde, eli Jämerän talo Samsö. Tämäkin kohde on todella näyttävä jo heti ulkopuolelta ja kiinnittää katseen samantien. Varmasti tämän vuoden Asuntomessujen yksi hienoimmista ja näyttävimmistä kohteista ulkopuolelta katsottuna. Itse ihastuin tämän kohteen keveään tunnelmaan, lastenhuoneeseen ja olohuone-keittiö-akselin ilmavuuteen ja valon määrään. Sisustuksessa on hyödynnetty paljon eri puun sävyjä ja materiaaleja. Lastenhuoneen ja erityisesti wc:n rauhallinen tunnelma on omaan mieleen erittäin miellyttävä.


Mukavaa keskiviikon jatkoa ja perjantaina ne messut sitten aukeavat yleisölle. Kuvat: Jämerä

Terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.