Asuntomessukohde Jämerältä: Talo Lakeuden Kutsu

2. heinäkuuta 2016


Kivaa lauantaiaamua teille ihanat!

Viikonloppu, jippii! Moni aloittaa tästä viikonlopusta kesäloman ja itselläni on enää viikko, kunnes oma kolmen viikon loma pyörähtää käyntiin. Odotan jo kovin pääseväni lomalla käymään Seinäjoen Asuntomessuilla. Uutta kotia etsiessä sisustuskuume senkun nousee ja tämän postauksen kuvat eivät kyllä yhtään niitä tunteita viilennä, päinvastoin. 

Tänään tutustutaan Asuntomessujen ennakkotunnelmissa Jämerän ensimmäiseen kohteeseen, eli upeaan taloon Lakeuden Kutsu. Kyseessä on näyttävä, vaalea kivitalo, jonka sisustuksessa käytetyt värit lilahtava ja harmaa ainakin kutsuvat itseäni todella paljon. Pehmeän näköinen makuuhuone, söpö lastenhuone ja todella näyttävä olohuone korkeine ikkunoineen on kyllä unelma. Jämerän kohteisiin joka vuotisilla Asuntomessuilla on aina parhaimmasta päästä ja tänäkään vuonna heidän kaksi kohdetta ei jätä katsojaa millään tavalla kylmäksi. Joten saanko esitellä pieniä maistiaisia Jämerä Kivitalo Lakeuden Kutsusta, olkaas hyvä!
Mielenkiinnolla odotan näkeväni tämän kohteen livenä viikon päästä!

Terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.