Asuntomessukohde Lakka Lakeus + arvontamuistutus

23. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta!

Monissa sisustusblogeissa on ollut jo paljon juttua tämän vuoden Seinäjoen Asuntomessuista. Ajattelin itse postata vielä yhdestä todella kauniista kohteesta messuilta, nimittäin yksi suosikkini tämän vuoden messuilla oli ehdottomasti ihanan vaalea Lakka Lakeus. Tämä kohde muodostui yhdeksi suosikiksi sen vaaleuden ja valon määrän takia. Kohde on todella näyttävä ja varmasti ihastuttaa monia katsojia jo ulkoapäin sen ulkoasulla ja isoilla ikkunoilla. Itse voisin samantien tähän taloon muuttaa, jos sen vaan saisin pysymään yhtä valkoisena kuin mitä se lähtötilanteessa on. Erityisesti omaa silmää miellyttää valkoinen laattalattia, johon katse osuu samantien. Mutta pidemmittä puheitta tässä olisi upeita kuvia kyseisestä kohteesta.
Minun osaltani on nyt tämän vuoden Seinäjoen Asuntomessut käsitelty ja esitelty, nyt keskitytään enemmän meidän nykyiseen kotiin ja muihin lifestyle-aiheisiin.

Ihanaa lauantaita! Muistakaa osallistua blogissani F-Securen arvontaan, johon pääset tästä!


Kuvat: Vepsäläinen

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.