Kalustettu, lasitettu parveke ja loma loppuu

29. heinäkuuta 2016


Oikein kaunista ja kivaa perjantaita!

Tästä se heinäkuun viimeinen viikonloppu käynnistyy ja samalla itselläni viimeinen viikonloppu ennen loman loppua. Heinäkuu on kyllä ollut niin mahtava kuukausi, että ei tässä voi kun tyytyväinen olla. En muista koska viimeksi olisi ulkokukat voineet koko kesän niin hyvin, eikä suurempaa nuukahtamista tai kuihtumista ole tapahtunut. Tämä kesä on siis ollut aikaslailla sopiva ja me kaikki olemme ainakin oikein mielissämme, jos niin voi sanoa. Loma loppuu, loma loppuu. Pienet tyttömme ehkä odottavat päiväkotiin paluuta enemmän, kuin mitä itse odotan töihin paluuta. Lomailu voi jäädä päälle niinkuin mielentilana ja itse jatkaisin mieluusti vielä viikon tätä mukavaa kesälomaa. Ensi viikolla käynnistyy elokuu, joten ehkä on ihan hyvä aika palata töihin. Paljon hommaa tiedossa elokuun aikana ja matkustustakin olisi luvassa.

Näin loman lopuksi on myös hyvä esitellä meidän kalustettu ja sisustettu lasiparveke. Lasitettu parvekkeemme on koko heinäkuun palvellut meitä tässä asussa ja olen kyllä hurjan tyytyväinen parvekkeen ulkonäköön sisustuksen osalta. Kaikki hortensiat on pysynyt hienosti kukassaan, vaikka parvekkeelle paistaa aurinko aamusta iltaan. Lämpötilat nousevat lasitetulla parvekkeella aika korkeisiin lukemiin, mutta meidän hortensiat on siitä näköjään vain tykännyt. Melkein joka päivä sitä itse on illalla ottanut löhöasentoa polyrottinkisella sohvaryhmällä, koska illasta parveke on meidän kodin viilein paikka. Kun olemme saaneet tytöt nukkumaan, mielellämme istuskelemme parvekkeella ihailleen upeaa järvimaisemaa, joka parvekkeeltamme avautuu meidän silmien eteen.Iltaisin parvekkeelle on mukava sytyttää lyhtyihin kynttilät ja nauttia kauniista tunnelmasta.

Heinäkuisin terveisin,


9 kommenttia

 1. Ihanan värikkäät hortensiat ❤️

  Mutta näkyykö tuo järvimaisema oikeasti sohvalla istuen? Se kun näkyy juuri ja juuri noin yläkulmasta kuvaten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä näkyy. Järvi jatkuu suoraan silmien edessä, sitä kuvakulmaa ei vain näy tuosta. Eli järveä on vasemmalla puolella ja suoraan silmien edessä kun katsoo parvekkeelta. ja kun istuu sohvan oikealla, näkyy järvi hyvin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Inka :) me tykätään ja viihdytään hyvin parvekkeella näissä helteissä :)

   Poista
 3. Uskaltaisikohan itsekkin laittaa hortensioita takapihalle johon paistaa kyllä kuumasti silloin kuin paistaa. Ovat kyllä niin kauniita kukkia ja ilahduttavat kestoltaan kauan.
  Kiva nähdä sisustuskuvia vähän pienemmän asunnon muodossa. Parveke näyttää viihtyisältä ja siellä kiva istuskella suojassa säällä kuin säällä. :)
  Mukavaa viikonloppua ja arkeen paluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui laittaa...
   T. Sari

   Poista
  2. Kiva kuulla :) Itselläni on hortensiat aikaisemmin kuihtuneet aika nopeasti, mutta tämän asunnon parvekkeella ne näyttävät hyvin viihtyvän.

   Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. Kivalta näyttää. Ja eikö ole ihanaa kun voi nauttia maisemista ilman että täytyy itse tehdä pihatöitä. Kannattaa nyt nauttia täysillä. Ihania hetkiä teille parvekkeella !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, todella! Eipä ole mitään stressattavaa pihatöistä, kunhan muistaa kukat kastella :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.