Kesäaurinko ja Piz Buin valokuvaukset

3. heinäkuuta 2016Oikein mukavaa käynnistyneen heinäkuun sunnuntaista päivää!

Aurinko on hellinyt meitä tähän mennessä jo ihanan paljon tänä kesänä. Viime kesänä koimme kolme hellepäivää ja nyt jo tähän mennessä olemme päässeet nauttimaan helteistä moneen kertaan. Kesäinen aurinko on niin ihanan lämmin ja virkistää mieltä. Aurinkoisesta säästä pääsin myös nauttimaan eräänä maanantaiaamuna, kun pääsin mukaan Indiedaysin ja Piz Buinin kampanjaan, jossa onnekas minä ja kolme muuta bloggaajaa pääsimme osallistumaan Piz Buinin retromainoskuvien uudelleenluontiin osana brändin 70-vuotiasta historiaa. Kampanjan ensimmäisessä osassa lukijat äänestivät omaa suosikkikuvaansa sekä sitä bloggaajaa, jonka haluaisivat kuvan uudistavan. Ääniä annettiin huikea määrä; miltei 1 800!  

PIZ BUIN® PROTECT & COOL Refreshing Sun Mousse suojaa ihosi ja pysy uskomattoman raikkaana kuumimpinakin kesäpäivinä! Uusi PIZ BUIN® PROTECT & COOL Refreshing Sun Mousse takaa vahvan UVA/UVB –suojan kevyen ja viilentävän vaahdon muodossa. Tuote imeytyy helposti jättäen ihoon raikkaan kesäiseksi… Aivan kuin et käyttäisi aurinkovoidetta ollenkaan! 

Retrokuva, jonka te ihanat lukijat äänestitte minulle toteutettavaksi tässä Piz Buinin kampanjassa, oli lopulta alta löytyvä vuoden 2000 kampanjakuva, jossa upeasti ruskettunut tyylikäs nainen iltapuvussaan nousee autosta näyttäen upealta. Tämä kuva sai eniten ääniä minulle toteutettavaksi ja siksi valitsin sen myös itse kolmen eniten äänestetyn kuvan joukosta itselleni. Muut kolme bloggaajaa toteuttivat bikinikuvat ja itse halusin vähän variaatiota kuvauksiin. Tämän takia halusin tämän kuvan toteuttaa modernilla twistillä.


Kokoonnuimme kuvausryhmän ja bloggaajien kanssa Vuosaaren Aurinkolahden uimarannalle eräänä maanantaiaamuna kuvaamaan meidän valitsemat kuvat. Aamu alkoi pilvisissä ja aika kylmissä tunnelmissa, mutta itseäni lämmitti ajatus kuvauksista, niin paljon ne jännitti jo ennakkoon! Piz Buinin arvoihin kuuluu luonnollisuus ja luonnollinen rusketus, jonka voi hankkia itselleen Piz Buinin turvallisilla ja luonnollisilla tuotteilla. Itse olin jo tänä keväänä onnistunut hankkimaan rusketusta, kiitos kauniin ja aurinkoisen kevään ja alkukesän. PIZ BUIN PROTECT & COOL Refreshing Sun Mousse on ollut todella miellyttävä iholla ja parasta Mousessa on sen tahmattomuus ja kevyt koostumus. Auringon ottamisesta tulee turvallista ja miellyttävää, kun auringolta suojautuminen on helppoa ja nopeaa. Meidän perhe suosii rantaleikkien ja uimisten yhteydessä Piz Buinin tuotteita ja lapsille suosin korkeampia suojakertoimia, joita löytyy myös brändin aurinkovoidetuotteista.

Kuvauspäivä kului todella nopeaan tahtiin ja aamu käynnistettiin maskeerauksen ja hiusten laiton parissa, jonka meille malleille teki upea Sharon. Hänen osaavissa käsissä itselleni valikoitui luonnollinen ja rusketusta korostava heleä meikki ja hiukset. Stailauksen meille malleille hoiti ammattilaisen tavoin ihana Annathin, joka toimi myös päivän Behind the Scenes- kuvaajana. Tämän jälkeen siirryttiin kuvauspaikalle rannalle ja rautaisen ammattilaisen ja osaavan Lars Johnsonin hoiviin, joka hoiti kampanjan valokuvaamisen. Olen aina ollut Larsin todella suuri fani ja oli suuri kunnia päästä hänen kuvattavakseen. Heti alussa huomasi olevansa ammattilaisen kuvattavana ja tämä kuvaushetki oli kyllä yksi hauskimmista ikinä. Kaiken naurun ja positiivisuuden keskellä saimme otettua modernisoidut valokuvat, joista tuli kyllä niin kivat. Kuvaustilanne oli kyllä niin positiivinen kokemus ja saimme nauttia auringosta juuri minun kuvaushetkellä.
Tässä meidän toteuttama kuva Piz Buinin vuoden 2000 kampanjakuvasta. Muiden bloggaajien, eli Siljan, Ellan ja Lilan toteuttamat upeat kuvat löydät kampanjasivuilta ja heidän omista blogeistaan löytyy lisää juttua kuvauspäivästä. Itse ihastuin tämän oman kuvani tunnelmaan ja mielestäni modernisointi onnistui hyvin. Kuvan tunnistaa hyvin Larsin käsialaksi ja kuvasta korostuu hyvin luonnollinen rusketus, joka on Piz Buinin korostama arvo ja ajatus.


Kiitos Indiedaysille ja Piz Buinille mukavasta päivästä! Toivottavasti saamme tänä kesänä nauttia ihanan aurinkoisista säistä. Muistakaa siis suojautua auringolta aina ulkona ollessanne.

Aurinkoisin terveisin,4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.