Kesäloman puuhailuja ja varastointia

27. heinäkuuta 2016


Kivaa keskiviikkoa kaikille teille ihanille!

Viimeistä lomaviikkoa vietetään ja siitä nautitaan täysillä. Kaikkea mukavaa on keretty tekemään ja vielä olisi vaikka mitä ohjelmaa tiedossa. Muumimaailma tuli maanantaina taas nähtyä ja Muumipappaa halailtua. Eilen suuntasimme Lohjanjärvelle veneilemään upean sään tahdittamana. Tänään olisi tarkoitus käydä Puuhamaassa heti aamusta ja yöpyä Tampereella. Mukava perhematka tiedossa ja odotamme kovin näkevämme ystäviämme Tampereen päässä. Monia ystäviä näkee aivan liian harvoin pienen välimatkan takia, joten tämä Tampereen reissu tuli kyllä tarpeeseen. Olemme jo nyt olleet hyvin tehokkaita viimeisellä lomaviikolla ja kotona meitä ei ole paljoa näkynyt. Onneksi kesälomalle loppuu näin kauniissa säässä ja lämpö hellii edelleen meitä.

 Väliaikaisessa kodissamme olen kerennyt hieman puuhailemaan ja viemään turhaa tavaraa varastoon säilytykseen. Muuttolaatikoita tai muita muuttokasseja ei ole onneksi täytynyt säilyttää nurkissa, koska vuokrasimme varaston ylimääräisille tavaroille siksi ajaksi, kun tässä vuokralla asumme. Kotimme on nyt siis tyhjä ns. turhasta, ylimääräisestä tavarasta ja vain tärkeimmät jutut olemme tuoneet tänne ylös asuntoomme. Juuri ennen kesälomani alkamista juttelin muuttamisesta ja tavaroiden kantamisesta työkaverini kanssa, joka on ollut muuttofirmassa aikaisemmin töissä. Hän sanoi, että muuttaminen kerrostaloon, jossa ei ole ollenkaan hissiä, on hyvin tuskallista. Varsinkin jos muutto tapahtuu kerrostalon ylimpiin kerroksiin. Olemme siis tässä asiassa onnekkaita, kun muutimme taloon, jossa suuri hissi auttoi muuttamisen tuskaa.

Jos kesälomaan vielä palailee sen verran, että postaustoiveita olen saanut yhdestä ja samasta aiheesta, eli matkasta Tallinnan eläintarhaan. Toiveenne on kuultu ja tulen kirjoittamaan pienen kertomuksen tästä matkasta, sen positiivisista ja negatiivisista kokemuksista. Eli ensi viikolla olisi luvassa juttua Tallinnan eläintarhasta ja lomareissustamme Viroon.

Kesäisin terkuin lomalta,


2 kommenttia

  1. Mä toivoisin postausta siitä miten tytöt ovat suhtautuneet omakotitalossa kerrostaloon muuttoon ja samaan huoneeseen :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.