Kesäpukeutumista tytölle lomahetkiin - safiirinsininen Valma

22. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta täältä kesäloman keskeltä!

Kesälomani on noin puolessa välissä ja ihanasti olemme kerenneet kaikkea mukavaa puuhata. Kaiken lomailun keskellä sitä ehtii myös hieman asuntoasioita miettiä. Lupasin itselleni, että tämän kesäloman aikana en stressaisi asuntojuttuja, mutta kai se jotenkin on vain itseeni sisään rakennettu juttu. Väkisinkin sitä mieleeni välillä juolahtaa kurkata Etuoveen ja Oikotien sivuille, jos vaikka sinne olisi jokunen mukava asunto tullut myyntiin. Hassua sinänsä, koska meillä on hakuvahdit tallennettu ja sähköpostiin tulee heti viestiä, jos sopiva ja hakemamme kohde ilmestyy jommalle kummalle sivustolle. Jotenkin nuo Seinäjoen Asuntomessut nostatti taas tietynlaisen talokuumeen ja sai oman sisustushalun nousemaan. Suunnitelmia olisi aina mukava tehdä ja kun oikea kohde löytyisi, olisi erittäin mukava päästä valitsemaan värejä seinään ja suunnittelemaan huonekalujen paikkoja.

Monen kesäloma on jo päättynyt ja työt on jälleen kerran startattu työpaikalla. Itselläni on onneksi vielä hetki aikaa viettää kesälomaa. Tältä lomalta on erityisesti jäänyt mieleen mukava muutaman päivän Viron reissu, josta lapsemme nauttivat kyllä todella paljon. Säät suosivat meidän matkaa ja saimme nauttia auringosta. Tallinnan matkaan meille lähti mukaan Lumoanin mekkoja, jotka sopivat hyvin tytöille päälle lämpimänä päivänä. Ne on helppo tyttöjen itse pukea ja mekot käyvät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Siksi otinkin mukaan vadelman värisen Soman nuoremmalle tytölle ja vanhempi tyttö sai laittaa ylleen Lumoanin uutuuden, safiirinsinisen Valman. Safiirinsininen Valma on suloisen mekko tytölle, koska kauluksesta löytyy kaunis vaalea pitsi. Pitsistä tunnistaa mekon Lumoanin mekoksi, koska pitsistä on tullut heidän tuotteiden tunnistettavuuden ominaisuus. Pitsinen yksityiskohta tuo mekkoon herkkyyttä ja sopii tytöille hyvin. Kylmänä päivänä mekkoon voi yhdistää villatakkia ja sukkahousuja, mutta meidän vanhempi tyttö halusi laittaa pelkän mekon päälle, kengät jalkaan ja iloinen ilme täytti koko huoneen. Meidän 3,5 vuotias tyttö käyttää Lumoan vaatteissa koko 110/116, joka on erittäin hyvä koko ja menee vanhemmalle tytölle pituudesta vielä pitkän ajan. Tämä safiirinsininen väri sopii meidän tytölle todella hyvin, koska se korostaa hänen sinisiä silmiä todella kauniisti. Tämä mekko ja vadelman värinen Soma-mekko ovat kyllä hyvä valinta niin arkikäyttöön kuin juhlaankin.


Lumoavin terveisin,


*Toteutettu yhteistyössä Lumoan kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.