Kodin olohuoneen yksityiskohta

17. heinäkuuta 2016


Oikein kaunista huomenta tähän heinäkuun sunnuntaihin!

Ensimmäinen lomaviikko on kohta pulkassa ja aika ihana viikko onkin ollut. Täällä on juuri herätty naisten mökkireissulta ja olipahan meillä taas hauskaa täällä Kemiössä. Kesä, mökkeilyä ja parhaat ystävät mukana. Aika mahtava yhdistelmä! Maailmaa on taas parannettu, vedet valunut silmistä kovan naurun säestämänä ja hyvää ruokaa nautittu. Kiitos ihanat ystävät!!

Tällä viikolla olemme jo kerenneet vierailemaan Linnanmäellä ja Virossa, leikkiä rannalla ja vierailla sukulaisten sekä ystävien luona. Kaksi viikkoa olisi vielä mukavaa kesälomaa nautittavissa ja jo tässä vaiheessa voin todeta loman tehneet ihmeitä omalle jaksamiselle ja mielelle. Pelkästään se, että aamuisin saa nukkua melkein kaksi tuntia pidempään kuin normaalisti, auttaa kyllä oman virkeyden lisäämiseen ja sitä huomaa jaksavansa paljon paremmin. Kyllä kesä on joulun kanssa vuoden parasta aikaa, jolloin akkujen lataaminen on kyllä hyvin tärkeä juttu. Itsehän pidän kesälomaa vain 3 viikkoa tänä kesänä ja säästän viikon syksyyn, jos vaikka löydämme uuden asunnon ja muuttoon tarvii varata aikaa. Voi olla, että sen viikon voisi käyttää johonkin lomamatkaankin. Katsotaan mitä me keksimme!

Mutta ei hypätä nyt asioiden edelle, vaan keskitytään siihen mitä meillä nyt on eli nykyinen vuokra-asunto ja sisustaminen. Loman myötä sisustusinto on kovasti kasvanut ja uuden kodin löytämisen into hieman noussut. Kyllä se mukava, uusi oma asunto meillekin vielä eteen tulee. Mutta mikäs tässä nykyisessä asunnossa on asua. Mukava asunto, hieman ahdas, mutta hetken ajan menettelee ihan hyvin. Vihdoinkin sitä pääsee vauhtiin monessa asiassa ja ensi viikolla lupaan postailla olohuoneesta ( kovin jo siitä asiasta toiveita tullut). Joten ensi viikolla palaillaan tähän aiheeseen uudella moodilla ja innolla.


Oikein mukavaa kesäistä sunnuntaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Heippa! Kiitos kivasta blogista! Onko tuo ihana taulu ostettu mistä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.