Pienemmän asunnon edut ja työstöä

24. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta heinäkuiseen sunnuntaihin!

Ollaanko siellä yhtä levänneitä ja rentoutuneitä, kuin täällä puolella ruutua? Kyllä loma tekee ihmeitä omalle mielelle ja sielulle. Saa hetken taukoa perusarjesta ja arjen kiire häviää hetkeksi kokonaan. Itse tykkään lomailla ilman minkäänlaisia aikatauluja, ajatuksella "tehdään sitä miltä tänään tuntuu". Olemme jo kahden viikon aikana ehtineet puuhastella kaikkea mukavaa ja huomenna käynnistyvän viimeisen lomaviikon aikana voi vain olla ja nauttia. Nykyistä vuokrakotiamme olen kerennyt todella mukavasti työstää ja tämäkin asunto alkaa pikkuhiljaa tuntua ihan hyvältä vaihtoehdolta asua. Välttämättä sitä ajattelee tämän olevan vain väliaikainen ratkaisu ja pienesti sitä toivoo, että uusi asunto löytyisi meidän perheelle pian. Hyvin ristiriitaiset tunteet siis. Sitä toivoo löytävänsä uuden kodin, mutta muuttaa ei haluaisi muuttamisen ja pakkaamisen ärsyttävyyden takia.

Jos sitä vaikka sitten näin aamusta tarttuisi imurin varteen kiinni ja pyöräyttäisi siivoten tämän asunnon. Pienemmän asunnon siivoaminen on kyllä niin hauskaa puuhaa, koska aikaa kuluu tietenkin puolet vähemmän, kun siivottavana on noin 80 neliötä 150 neliön sijasta. Tässä tulee siis esille pienemmän asunnon hyödyt ja positiiviset puolet. Vaikka välillä olisi ahdas tunnelma, muistaa sitä myös pienemmän asunnon positiiviset puolet. Joten eikun pölynimuri esiin ja hommiin! Iltapäivästä lähdemme auton kanssa kohti Tammisaarta, jossa vietetään tänään sukulaiseni rippijuhlia, joten juhlallisia tunnelmia toivotellen kaikille ripiltä pääsijöille ja muille juhlijoille.

Iloisin terveisin,


3 kommenttia

 1. Komppaan sua täysin siinä, että pienempää asuntoa on ns. mukavampi pitää siistinä, koska on vähemmän siivottavaa. Olemme viisi henkinen perhe ja asuneet pian vuoden pienessä kerrostaloasunnossa. Pääsemme parin viikon päästä muuttamaan uuteen kotiimme viimeinkin. Vaikka äkkiseltään voisi ajatella, että mieleen tulee vaan negatiivisia asioita pienissä neliöissä asumisesta, niin kyllä siinä on paljon positiivistakin, kun vaan osaa asennoitua oikein 😊 Onnea uuden kodin etsintään! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna kommentista! Totta nimittäin puhut :) Pienemmässä on etunsa kyllä. Siivous on niin paljon helpompaa. Kyllä me tässä hetken pärjäämme hyvin, ennen kun ostamme uuden, oman kodin.

   Poista
 2. Kauniit raamit peilissä! Muistatko, mistä olet sen hankkinut? Ihania kuvia blogissasi.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.