Pinkit pionit kaunistamassa kotia

15. heinäkuuta 2016


Oikein kaunista perjantaiaamua teille ihanat!

Ensimmäinen lomaviikko on vierähtänyt todella mukavissa merkeissä, kun keskiviikkona lähdimme Tallinnaan reissuun ja olemme olleet täällä kolmen päivän ajan. Oikein mukava loman käynnistys ja mukavaa on ollut. Erityisesti Tallinnassa sijaitseva eläintarha oli lastemme mieleen ja eläimiä tuli kyllä nähtyä niin paljon enemmän, kuin mitä Korkeasaaressa näkee. Erittäin positiivinen kokemus, josta voin kokemuksia jakaa myöhemmin täällä blogin puolella, kunhan pääsemme kotiutumaan takaisin Suomeen ja kotiin. Jos lasten kanssa olette Tallinnassa yötä ja pidätte uimisesta, on Tallink Spa-hotelli kyllä mielestäni hyvä valinta. Me kävimme ainakin monta kertaa sisä- ja ulkoaltaissa polskuttelemassa ja lapset tykkäsi kovasti.

Tämän mukavan lomaviikon kunniaksi ajattelin meidän keittiön pöydälle asettaa kauniita, pinkin värisiä pioneja maljakkoon. Omalla äidilläni on takapihalla iso pionipensas, josta joka kesä käyn kerran viikossa keräämässä 3 oksaa maljakkoon. Äitini pensas pysyy hyvänä noin kuukauden verran ja yleensä sen jälkeen kukat putoavat pensaasta pois. Nyt siis pitää nauttia tästä kauniista hetkestä, niin kauan kun pioneja saan kotiin tuoda. Kaupoissa ei olekaan enää pioneja vähään aikaan näkynyt, mutta ainakin kukkakaupassa onnistuin vielä pari kukkakimppua näkemään. Seuraavaksi onkin liljojen loiston aika ja siitä tulen meidän kodissakin nauttimaan, kunhan liljat saapuvat kauppoihin myytäväksi. Olen ottanut hyväksi tavaksi hankkia joka perjantai erilainen perjantaipuska meidän kotiin ja tänään keittiön pöydällämme ihastuttaa kauniit ja hennot pionit.


Mukavaa viikonlopun aloitusta teille!


1 kommentti

  1. Voi kun kauniita, sopivat ihanasti tuohon maljakkoon! Olen varmasti katsellut tuota maljakkoa jossain hankinta mielessä ja miettinyt, että pitäisi olla iso puska kukkia, jotta näyttää nätiltä, mutta ratkaisu onkin näköjään pionit <3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.