Pinkkiä kuplivaa tarjolla - muutolle skål!

13. heinäkuuta 2016
Oikein kaunista keskiviikkoa kaikille!

Kesäloma on startattu ja vihdoinkin koittaa aika, jolloin pystyy oikeasti panostamaan uuteen, väliaikaiseen kotiimme ja sen sisustukseen. Uusille lukijoille tiedoksi, että muutimme juuri noin 150m2 omakotitalosta puolet pienempään kerrostalokolmioon uuden asunnon etsimisen ajaksi. Nyt olisi tarkoitus purkaa hieman fiiliksiä muuton osalta, koska minua jo valmiiksi kirjaimellisesti tuskastutti ja ärsytti koko muuttorumba, pakkaaminen ja tavaroiden siirtely paikasta toiseen. Onneksi meillä oli apua muutossa, kun sukulaiset pystyivät lainaamaan autoa ja vahtimaan lapsia sillä aikaa, kun me kannoimme tavaraa vanhasta kodista uuteen kotiin. Muuttaminen on kyllä rankkaa, mutta meitä helpotti hieman tilanne, että pääsimme viemään tavaraa jo pikkuhiljaa uuteen asuntoon. Kun viimeisenä iltana suljimme vanhan kotimme oven ja kannoimme viimeiset muuttolaatikot uuteen kotiin, oli aika skoolata uudelle kodille, muutolle ja kaikelle avulle. Tavarat ja huonekalut oli tässä kohtaa ihan hujan hajan ja melkein mitään asioita kattaukseen ei meinannut mistään löytyä. Tämä kiitollista hetkeä oli kruunaamassa Pink Bubblyn pinkki rosé-viini. Yhteistyössä Indidaysin ja Pink Bubblyn kanssa pääsimme rankan muuton jälkeen tarjoamaan Black Tower Pink Bubbly -viiniä, joka oli ennen vain Alkon tilausvalikoimassa, mutta tuote on saanut juuri hyllypaikan myymälöistä. Kattauksen loihdin meidän keittiön pöydälle niistä asioista mitä vaan meidän kotoa löytyi. Kattaukseen ei oikeastaan paljon tarvittu, koska tämä pullo on jo itsessään todella kiva ja sopii hyvin pöytään asetettavaksi.
Kesällä löytyy aina syitä juhlaan, ja miksei arjen keskelläkin voi nauttia lasillisen ystävien ja sukulaisten kanssa? Näin mekin teimme onnistuneen muuton jälkeen, koska sen jälkeen, kun tavarat on vihdoinkin saatu sisälle ja vanha koti luovutettu, fiilis on kyllä aika mahtava. Tämä puolihapokasta ja pirskahtelevaa rosé-viiniä maisteli mielellään ja sen kunniaksi kattoi pöydän kauniiksi. Muuton jälkeen maistuu mieluusti pieni ja makea kakkupala, johon yhdistää mieluusti marjaisan rosé-viinin. Vaikka muuton jäljiltä paikat on hujanhajan, haluaa sitä panostaa tarjoiluihin ja tarjota avuliaille ihmisille vain parasta. Nyt muutto on suoritettu, tavarat melkein paikallaan ja elämä hymyilee. Tästä on erittäin mukava jatkaa uudessa asunnossa olemista ja nauttia viimeiset rosé-viinit alkavan loman kunniaksi!Kyllä tämän urakan jälkeen on erittäin hyvä skoolata. Hyvä me!


*Toteutettu yhteistyössä Indiedaysin Ja Pink Bubblyn kanssa*


3 kommenttia

 1. Hei!
  Sulla on tosi kaunis väri hiuksissa, ootko värjännyt itse vai käynyt kampaajalla? Kiinnostaisi tietää, mikä on tuon sävyn nimi. Lempeää kesän jatkoa toivottaen Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annika!

   Kiitos paljon :) Nyt en osaa kyllä yhtään sanoa, koska ihana kampaajani aina hoitaa värjäyksen, eli kampaamon väreillä on värjätty. Ihanaa kesää sinne!

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Meillä oli kanssa muuttorumba, ja tänään vihdoin saatiin entinen asunto kokonaan tyhjäksi ja siistiksi. Oli aikakin, kun saimme sinne vuokralaisen tänään :D On kyllä todella raskasta tuo muuttaminen, meillä tosin yksi askel helpompi muutto sillä pääsimme entisestä suoraan uuteen, eli ei ole sitä väliaikaista kotia (muuttoa) välissä.
  Mutta hei, maljan olette ansainneet, skål!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.