Sisustetun parvekkeen alkua - kukkaloistoa

1. heinäkuuta 2016


Oikein kaunista perjantaiaamua ja kiva tavata heinäkuun puolella!

Suosittu lomakuukausi on käynnistynyt erittäin mukavissa merkeissä etätöiden parissa, kuten jo perjantait on itselleni perinteeksi muodostunut. Aamulla aikaisin ylös, lapset päiväkotiin ja takaisin kotiin keittämään aamukahvit rauhassa ja avaamaan työkonetta ihanassa hiljaisuudessa. Kyllä, perjantait on viikossa aika parhaimmasta päästä, koska siitä käynnistyy aina mukava viikonloppu perheen parissa ja tiedossa on melkein aina jotain mukavaa ohjelmaa. Enää viikko aikaa oman kesäloman käynnistymiseen, joten tämän yhden viikon jaksaa vielä helposti

Uusi kotimmekin alkaa nyt pikkuhiljaa saamaan jonkinlaista sisustusta osakseen, kun huonekalut alkavat löytää paikkansa ja itse pääsen sisustuksen osalta vauhtiin. Vähän tunnustan olleeni laiska, mutta kun hommaa on riittänyt niin paljon joka suunnassa, että en ole vain saanut itsestäni revittyä viitosvaihdetta päälle. Nyt olen jo kakkosvaihteen saanut laitettua "silmään" ja vauhti kiihtyy. Olen päättänyt aloittaa ulkoa sisustamisen, koska kauaa tässä ei ole enää kesää jäljellä ja parvekkeella on nyt mukava viettää aikaa ja nautiskella auringonpaisteesta. Joten polyrottinkiset sohvakalusteet parvekkeelle kehiin ja parveke on valmis. Tässä kuvia lasitetun parvekkeen alkutilanteesta ennen ulkokalusteita.
Kivaa heinäkuun ensimmäistä viikkoa toivottaen,


2 kommenttia

 1. I like what I see in your presentations. Sorry I do not quite understand the language, even the translator! I look forward to the new presentation.
  An Unforgettable Summer!
  Warm regards, Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Mia! :)

   Just telling that we have moved to our temporary house and I´m beginning to decorate our balcony. First flowers, then all the furnitures :)

   Have a great summer!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.