Suunnitelmat käynnistyy ja raitoja näkyvissä

8. heinäkuuta 2016


Heippahei teille kaikille tähän mukavaan viikonlopun alkuun! Se olis niinku loma, loma ja loma!!

Viikonloppu käynnistyy perinteisesti etätöiden parissa ja kolmen jälkeen olisi tiedossa loman aloitus. Ajattelimme tyttöjen kanssa tänään valmistaa jälleen kerran lettuja ja nauttia sitä hillon kanssa iltapalaksi. Letut on kyllä niin hyvää ja niistä tykkää koko perhe. Vielä kun päälle laittaa kermavaahtoa, niin ai että! Joskus pitäisi kokeilla erilaisia suolaisia lettureseptejä, Mieleen vaan tulee, että maistuvatko ne lapsille niin hyvin? Ainakin aikuisten makuun suolaiset letut eri täytteillä toimii. Jos joltain teiltä löytyy hyviä suolaisen lettutäytteen reseptejä niin ilomielin niitä vastaanotan. Samalla pitäisi käynnistää lomasuunnitelmien teko. 3 viikkoa kesälomaa käynnistyy näillä näppäimmillä ja paljon on vielä auki mitä lomalla tulemme tekemään. Paljon tulemme matkailemaan ja menemään paikasta toiseen. Sitähän varten kesäloma on, että ehtii tekemään kaikkea ja näkemään kaikkia tuttuja.

Lomasuunnitelmista hypätään tämän päivän toivottuun aiheeseen eli työpukeutumiseen, vaikka tässä oma kesäloma starttaa pikkuhiljaa. Saan tästä aiheesta todella usein postausideoita ja toiveita, jotka voisin tässä pikkuhiljaa toteuttaa. Minulta on siis toivottu kolmea ja viittä eri vaihtoehtoa työpukeutumiseen ja tässä nyt voisi olla se ensimmäinen vaihtoehto, mitä ainakin itse käytän sekä töissä arkena ja viikonlopun riennoissa. Tänään nimittäin päälläni on Zaran sinivalkoinen mekko, joka on kyllä monikäyttöinen. Ostin sen aikoinaan huuto.netistä käytettynä ja mekko on palvellut todella hyvin. Mekkoa voi käyttää talvella paksujen sukkahousujen ja saappaiden kanssa ja nyt keväällä tykkään laittaa mekon kanssa mustat ballerinat jalkaan. Mekkoon voi yhdistää yksiväristä jakkua tai käyttää sellaisenaan.

Mekko: Zara
Kello: Guess

Ihanin lomaterveisin,

2 kommenttia

  1. Aurinkoista kesälomaa teille! :) Ihana tuo sinun mekko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis Jonna! :) Vähän sitä jo odottaa, että kello näyttää 15.00, jolloin työsähköposti sulkeutuu :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.