Uuden kodin lastenhuonetta

20. heinäkuuta 2016

Oikein mukavaa ja kesäistä keskiviikkoaamua!

Kesälomani toinen viikko käynnistyi rauhallisissa merkeissä ja tänään olenkin ajatellut panostaa tähän kotiin. Tällä tarkoitan sitä, että nykyinen vuokrakotimme on ollut laitettu vähän sinnepäin, mutta nyt kun olemme täällä jo kuukauden verran asustelleet, on aika alkaa panostaa sisustukseen ja viihtyvyyteen isolla kädellä. Ihan hetkeen emme kuitenkaan ole tästä asunnosta mihinkään lähdössä, joten viihtyvyyteen on ehdottomasti panostettava, niin paljon kun vuokrakodissa siihen voi panostaa. Kuten olen jo aikaisemmin todennut, maalaamiseen tai seinien rei´ittämiseen en ole ryhtymässä, vaan viihtyvyyteen on panostettava ihan vain tekstiilien ja huonekalujen avulla.

Ajattelin vilauttaa täällä blogin puolella hieman tyttöjemme yhteistä huonetta alkuperäisessä tilassa. Huonetta en ole sen suuremmin kerennyt sisustamaan, vaan aika on kulunut pääasiassa tavaran sisään kantamiseen ja asetteluun. Nyt kun kesäloma virallisesti on käynnistetty, on aika paneutua mielikuvituksen maailmaan ja yrittää keksiä jotain mukavaa tytöillemme heidän yhteiseen huoneeseen. Tässäkään huoneessa ei lisäreikien teko seiniin tule mieleen, vaan hyödynnän vanhoja seiniin asettettuja nauloja ja laitan niihin jotain mukavaa roikkumaan. Nyt tyttöjen huone on hieman aikaa pienessä välitilassa, mutta huoneessa mahtuu hyvin yöpymään ja leikkimään, mikä on lastenhuoneissa se tärkein funktio.
Tästä on hyvä käynnistää sisustuspohdinnot ja saada huoneesta vielä viihtyisämpi.

Keskiviikkoterveisin,


6 kommenttia

 1. Voi mikä matto! Mistä se on ostettu, luuletko että löytyisi vielä samanlaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pari vuotta sitten Askosta ostettu 😊 On yksi lempparini kyllä.

   Poista
 2. Söpöltä näyttää pikkutyttöjen huone.

  VastaaPoista
 3. Ihana matto tosiaan (ja koko huone), tuossa on hyvä pienten leikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elina! 😊 Kyllähän tämä tästä alkaa kivaksi muodostua ja tytöt tykkää.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.