Uuden kodin makuuhuoneen alkua

4. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa heinäkuun ensimmäisen viikon käynnistymistä ja maanantaita!

Viimeistä viikkoa käynnistellään ennen oman kesäloman alkua. Minulla ei ole viimeiseen 4 vuoteen ollut kunnon kesälomaa ja ihanaa, kun vihdoinkin pääsee viettämään rentouttavaa kesälomaa edes kolmen viikon verran. Viikon ajattelin säästää syksyyn, jos päätämme vaikka johonkin matkalle lähteä tai tulisikin suunnitelman muutos ja löytäisimme hakemamme paritalon. Jälkimmäinen vaihtoehto on hieman epätodennäköisempi ja matkalle lähteminen houkuttaisi kyllä kovasti synkän syksyn käynnistyttyä. Loman tarpeessa tässä tosiaan ollaan hektisen kevään ja kesän osalta, joten aion todellakin nauttia kokonaisesta kolmesta lomaviikosta, mitä nyt tässä heinäkuussa vietän ja pidän.

Lomatunnelmista on hyvä hypätä meidän uuden kodin makuuhuoneen alkutunnelmiin. Alusta puhun siksi, koska makuuhuone on vielä kesken ja olen sinne sijoittanut tavarat noin suunnilleen. Sängynpäätykin vielä uupuu, mutta siitä huolimatta makuuhuone alkaa näyttämään ihan viihtyisältä ja levolliselta. Tähän makuuhuoneeseen en pysty toteuttamaan tiettyjä haluttuja ideoita, koska en halua vuokrakotiin tehdä seiniin mitään lisäreikiä, vaikka niihin lupa ehkä olisikin. Myöskään seinien maalaus ei tule kyseeseen, joten tällä kertaa makuuhuone täytyy saada viihtyisäksi huonekaluilla, tekstiileillä ja muilla sisustuselementeillä. Jotenkin tykkään kyllä makuuhuoneen ilmeestä näinkin. Punertavan kellertävä lattia ei ole ihan suosikkini, mutta vaaleilla tekstiileillä ja matoilla lattiankin saa näyttämään hyvin neutraalilta, eikä se tällöin pistä omaan silmään niin pahasti. Pieniä muutoksia aion vielä makuuhuoneessa toteuttaa, mutta ajattelin tässä vaiheessa hieman vilauttaa kuvia makuuhuoneemme tilanteesta tällä kattauksella.


Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikon alkua teille ihanat.

Terkuin,


4 kommenttia

 1. A nice comfortable bed and pillows! I love the light in the room, and miscellaneous objects.
  Regards, Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Mia!

   Very nice to hear, tahnk you so much :)

   Have a great day!

   Poista
 2. Oi, tonne olis ihana hypähtää ja ottaa pikkunokoset :) Sängynpääty ryhdistää ilmettä mutta näyttää kyllä hyvältä ilmankin noiden tyynyjen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Monesti on kyllä hypätty lasten toimesta ja nytkin sänky on kuin myrskyn jälkeen :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.