Uuden kodin ruokailutilan lähtötilanne

10. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntain huomenta teille ihanat!

Onpahan täällä ihan mahtava loman aloitus takana. Vietimme eilen koko päivän ystävien seurassa perinteisissä tenniskisoissa ja illalla matkasimme vielä kaupunkimme kuumimpaan kesätapahtumaan, eli Lohjan Rantajameille. Tämä on jokavuotinen perinne meille ja tästä on kyllä hyvä startata lomaviikoille rentoutumaan perheen ja ystävien parissa. Kiitos siis ystävillemme hauskasta päivästä! Aurinko paistoi mukavasti ja onneksi ei tarvinut sateesta kärsiä, niinkuin viime vuonna. Tänä vuonna säilyimme kuivina koko päivän ja tennistä oli mukava pelata auringon paistaessa.

Loma on startattu kivasti ja nyt on vihdoinkin aikaa paneutua myös tämän kodin sisustukseen. 
Nyt olisikin aika tutustua asunnon ruokailutilan lähtötilanteeseen. Ruokailutila on tässä asunnossa aika pienehkö leveydeltään, joten ruokapöytä on valittu neljän hengen valkoseksi ruokapöydäksi. 6 hengen pöytä olisi mahtunut tähän tilaan, mutta siinä vaiheessa ruokailutila olisi muuttunut niin ahtaaksi, että kukaan ei olisi pystynyt sen ympärillä liikkumaan mihinkään. Tarkoitus on kumminkin pystyä olemaan vapaasti ruokapöydän ääressä ja lasten pystyä itse syödä pöydän ääressä. Siksi neljän hengen pöytä on oiva valinta tälläiseen tilaan ja tässä olisi kuvia lähtötilanteesta, ennen kunnon sisustuskärpäsen puraisua. Tuolit ovat vain väliaikaiset ja uudet ruokatuolit on mietinnässä jo.


Ihanaa sunnuntain käynnistymistä kaikille!

Terkuin,


3 kommenttia

 1. Kivan näköinen tuo on nytkin, noi lasten tuolit on tosi kivat. Mummu täällä vois ostaa lastenlapsille.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Käynkin kurkkimassa blogiisi samantien. Kivaa iltaa!

   Poista
 2. Ihana tämä teidän uusikin kotikolonen on! Oliko teillä tämä asunto jo valmiiksi katottuna vai miten löysitte niin nopealla aikataululla näin kivan? (kun eikö teidän asuntomyynti tapahtunut melko nopealla aikataululla?)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.