Viimeinen lomapäivä, kesäloma pulkassa!

31. heinäkuuta 2016


"Voi ei!! Miksi tämä kolme viikkoa meni niin nopeasti?"

Näin luulin aloittavani tämän postauksen, toteamalla tuon kyseisen lauseen ja valittavani loman loppumisesta ja työn tuskasta. Mutta enpäs valitakaan. Mitäs se valittaminen hyödyttäisi oikeastaan, koska takana on ihan mahtavat kolme lomaviikkoa ja edessä on vielä syksyllä kiva lomaviikko jossain lämpimässä tai muuton keskellä. Mitäs sitä sitten oikein valittaisi, kun ei ole mitään valitettavaa ja negatiivista sanottavaa loman loppumisesta? Tiedän, että yltiöpositiivisuuteni voi ärsyttää tiettyjä ihmisiä ja joidenkin mielestä se voi tuntua aika epäaidolta, mutta minkäs omalle luonteelleen voi? Jotkut tykkää, jotkut ei :)

Ajattelin, että kerrankin kirjoittaisin kunnon valitus- ja marmatuspostauksen, mutta eipä se taida tästä aiheesta onnistua. Kesälomamme oli hyvin onnistunut. Vierailtua tuli ulkomailla, Puuhamaassa, Muumimaailmassa, eläintarhoissa, rannoilla, sukulaisten luona, veneiltyä mielin määrin ja vaikka mitä mukavaa tehtyä. Aika paljon saimme siis aikaan tällä kolmen viikon lomalla ja kohtahan sitä voi alkaa jo laskea päiviä seuraavaan lomaan, jota vietämme syyskuun lopussa.

Eilen oli todella mukava ilta, kun juhlistimme vanhan asuinalueemme  asukkaiden kanssa kesää hyvien ystävien seurassa. Nämä juhlat ovat jo muodostuneet mukavaksi perinteeksi ja on ihana nähdä kaikkia mukavia ihmisiä hyvän ruoan, juoman ja ohjelman ääressä. Meitä kokoontui yhteen iltaa viettämään noin 60 ihmistä, joten nauru ja ilo raikui ihanasti. Olipa mukava loman lopetus ja mahtava päätös tälle viikonlopulle. Kiitos kaikille eilisestä, oli todella hauskaa ja mukavaa.

Loman viimeisistä tunnelmista nauttien,


2 kommenttia

 1. Toi taulu on ihana! <3 Ja muutenkin niin jännittävää nähdä näitä uusia kuvia teidän uudesta kodista. Ootko muuten kiinnittänyt huomiota, ettei samanlaista enää saa mistään nettikaupoissa, vaan tuo Chanel -teksti on jäänyt pois? :) Mukavaa alkavaa työviikkoa, siitä
  se kuule taas lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä <3 En ole huomannut katsoakaan. Tykkään kyllä tuosta meidän julisteesta juuri tuolla tekstillä.

   Kiitos paljon! Ihanaa päästä töihin :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.