Vuokrakodin olohuoneen tunnelmia

25. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa heinäkuun viimeisen viikon starttia ja maanantaita!

Ensi viikolla käynnistyy jo elokuu ja silloin kesän kuumin kesäkuukausi on vietetty. Heinäkuu oli kyllä tänä vuonna ihanan lämmin ja aurinkoinen, juuri sellainen mitä sopi toivoa. Paljon on tullut veneiltyä ja matkusteltua loman aikana, mutta onneksi sitä on ehtinyt panostaa myös omaan kotiin ja saanut sen näyttämään ja tuntumaan hyvältä ja mukavalta. Tänään olisikin aika kurkata vähän olohuoneen puolelle. Olohuone on vielä vähän sinnepäin, mutta ajan kanssa siitä varmasti saadaan vielä viihtyisämpi. Nytkin sen tila on ihan mukava. Tavaraa ja huonekaluja olohuoneessa on enemmän kuin tarpeeksi, mutta tiesimme asuvamme ahtaudessa jonkin aikaa.

Olohuoneen järjestys on hyvin samanlainen, kuin mitä se oli edellisessä asunnossa. Nyt vain olohuone on 4 kertaa pienempi ja tilaa on tällöin hyvin rajoitetusti. Kuvissa olohuone voi näyttää tosi ahtaalta ja täydeltä, mutta kyllä liikkumaan mahtuu ja oikein hyvin viihdymme täällä. Olohuoneen yhteydessä on myös keittiö ja ruokailutila. Olohuoneen ja keittiön välillä on seinä, joten yhtä avointa tilaa tämä akseli ei ole. Tässä tilassa olohuoneemme on nyt ja tämän päivän jälkeen aion keskittyä itse sisustukseen. Ensi kerralla siis palailemme päivitetyn olohuoneen pariin. Kunhan vaan keksisi mitä sitä voisi olohuoneessa tehdä, ilman että seiniin tarvitsee koskea. Nyt siis inspiraatiota etsimään, kun lomaa on vielä jäljellä.

Maanantaiterveisin,


6 kommenttia

 1. Hei, sinulla on kiva blogi, mutta toistat jotain sanaa liian paljon. Tässä tekstissä sana olohuone tulee yksitoista kertaa.En tarkoita pahaa, mutta lukiessa se vaan pistää silmään:)

  VastaaPoista
 2. Onks teillä uudet sohvat vai vanhat päällystetty? Eiks teillä ollut aiemmin valkoiset? Olen vaan utelias. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin oli valkoiset ja myimme ne muuton yhteydessä pois :)

   Poista
 3. Möittekö talon kalustettuna kun tässä asunnossa ei paljon tuttuja tavaroita näy?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vanhan asunnon ostajat itseasiassa ostivat meiltä tavaraa, joita halusivat uuteen kotiinsa saada. Loput on varastossa odottamassa, kun ei tähän kolmioon paljon tavaroita mahdu.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.