Finn Spring tukemaan vauhdikasta päivää + arvonta!

21. elokuuta 2016

Oikein mukavaa huomenta tähän kauniiseen sunnuntaiaamuun!

Nyt kun kesä alkaa olemaan aika lopuillaan, on hyvä vetää yhteen meidän erittäin aktiivista kesälomaa. Meidän perhe on hyvin toimelias ja menemme lomalla paikasta toiseen. Olemme siis aika huonoja pysymään paikallaan ja olemaan vain kotona toimettomana. Puuhastelimme kesälomamme aikana vaikka mitä ja yksikään päivä ei mennyt hukkaan. Vaikka ennen lomani alkua hehkutin rentouttavaa lomaa, en sillä tarkoittanut pelkkää lepäilyä ja auringossa makailua, päinvastoin. Sain hyvin ladattua omia akkuja ja kerättyä hyvää voimavaraa tulevalle syksylle ja kylmälle talvelle. Yhteistyössä Indiedaysin, Blogiringin ja Finn Springin kanssa pääsin mukaan kampanjaan, jossa pääsin testaamaan Finn Springin Herkullista Hyvinvointia - juomaa nimeltä "Nätti" osana omaa, aktiivista kesäpäivääni.
Finn Spring on suomalainen perheyritys, jonka valikoimista löytyy useita lähdevesipohjaisia juomia. Yrityksen tuotteet on valmistettu vastuullisestipuhtaasta suomalaisesta lähdevedestä. Herkullista hyvinvointia -tuoteperheen juomat Nätti, Ryhti ja Puhti ovat toiminnallisia juomia, jotka sisältävät hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi juomiin on lisätty muita funktionaalisia, kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia.

SPRING NÄTT– Iholle hyvää tekevä, mansikan ja guavanmakuinen juoma, joka sisältää kollageenia, sinkkiä, seleeniä sekä E- ja C-vitamiineja jotka korostavat kauniin iloista ilmettä.

SPRING RYHTI - Mangon ja limenmakuinen juoma, joka sisältää kollageenia, kalsiumia ja D-vitamiinia ja tukee luuston ja nivelten hyvinvointia!

SPRING PUHTI - Guarananmakuinen juoma, jonka sisältämä kofeiini ja C- ja B-vitamiinit piristävät väsyneimmänkin ja antaa boostia päivään!
Kuten aikaisemmin kerroin, meidän jokainen lomapäivä vietettiin erilaisten aktiviteettien parissa. Jos säät oli lämpimät, päivämme koostui heti aamusta leikkipaikalla leikkimisestä, rannalla uimisesta, veneilystä ja illasta vielä hieman omaa aikaa ottaen tanssitunnilla käymisestä. Jotta koko helteisen päivän jaksaa puuhailla kaikkea oman perheen kanssa, oli energian kerääminen ja nesteen nauttiminen todella tärkeää kuumalla ilmalla. Boostia päivään tarjosi Finn Springin Nätti-juoma sisältäen aineosia, jotka tukevat ensisijaisesti ihon hyvinvointia ja onkin eritääin hyvä tuki ulkona vietettyyn päivään. Rannalla touhuaminen ja sen jälkeiset pihaleikit kuluttavat paljon energiaa kauniina ja aurinkoisena päivänä, joten kaikki ylimääräinen kehoon kerättävä energia tuli tarpeeseen.

Finn Springin Nätti-juoma oli kyllä todella maukas juoma, joka maistuu hyvältä ja tukee hyvin aktiivista päivää piristävänä juomana. Itselleni tuli kirjaimellisesti nätti olo ja kaunis kesäpäivä kului kivasti lasten kanssa puuhatessa. Leikkien välissä pystytimme pienen picnikin leikkipaikan lähelle ja mukaan pakkasimme kylmäkassiin kaikkea kolmea Finn Springin toiminnallista juomaa, eli Nätti, Ryhti ja Puhti. Kylmänä ne maistuvat hyvin aikuisten makuun, koska kaikista kolmesta juomasta löytyy eri hedelmien makua. Omaa mieltäni piristää vielä se, että nämä tuotteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti suomalaisesta lähdevedestä.  Mikä mahtavinta, yhteistyössä Indiedaysin, Blogiringin ja Finn Springin kanssa pääsen järjestämään blogissani mukavan arvonnan. Vastaamalla tähän postaukseen ja kysymykseen: " Millaisessa tilanteessa sinä haluaisit testata Herkullista hyvinvointia-juomia?" osallistut arvontaan. Kaikkien kommentoijien kesken arvon Herkullista hyvinvointia - tuotepaketin, joka sisältää kaikki kolme eri juomamakua. Arvonnan säännöt löydät täältä! Arvonta on voimassa 21.8-28.8. kello 22.00 asti. Arvonnan voittajan paljastan 29.8 postauksessani. Kannattaa siis kommentoida ja kertoa missä tilanteessa testaisit näitä herkullisia juomia!

Energisin terveisin,


31 kommenttia

 1. Meillä on syyskussa naisten kanssa ihana ilta tiedossa. Stand uppia ja hyvää ruokaa. Näitähän olisi kiva maistella hyvässä seurassa! :) aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tulossa on road trip Suomen toiselle laidalle serkun synttäreille, matkaevääksi sopisivat varmasti!
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 3. Meillä on mieheni kanssa tulossa tuparit syyskuussa. Itse olen raskaana joten alkoholia en voi juoda. Vauvan hyvinvointia ajatellen nämä juomat olisi parempi vaihtoehto limpparille :)
  janikaa93@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva tehdä vielä piknikretki koko perheen kanssa läheiseen puistoon ja juomat voisi ottaa sinne mukaan.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. En välitä limppareista, joten nämä olisivat mulle passeli vaihtoehto retkelle & mökille. Varmaan kuntosalin jälkeenkin maistuisi.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. En juo alkoholia enkä sokerisia limppareita. Näitä voisi juoda silloin tällöin viikonloppuisin ��
  jasmiina.jussila95@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mummo tarvitsee Nättiä, Ryhtiä ja Puhtia ihan arjesta selvitymiseen ;)
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Limpparin sijaan joisin mielummin näitä. Syksyiseen reissumme ottaisin autoon matkajuomiseksi!

  VastaaPoista
 9. Milloin vain vaikkapa retkijuomana tai ihan vain kotosalla janojuomana. Tervellisempi ja maistuva vaihtoehto.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Kun muut perjantaisin juovat limua ja katsovat elokuvaa, ottaisin minä ennemmin tuota juomaksi. Voisi olla hyvää kuntosalin jälkeen. jenny.snare@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Noi sopis hyvin töihin päivää piristään

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Meillä ei juoda minkäänlaisia sokeripitoisia juomia, joten jokapäiväiseen käyttöön olisivat ihania.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mielelläni ottaisin testiin luistelujoukkueen naisten kanssa, tehopäivä tai kisapäivä, mitä parhaimpia paikkoja testata 😄

  VastaaPoista
 14. Mukana ollaan! Töissä joisin pitkin päivää. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ottaisin pyöräilylenkille mukaan.
  t. Tiina miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 16. Tyttöporukan piknikille tai lenkkeilyn jälkeen. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Näitä juomia voisi maistella vaikkapa suihkussa käynnin jälkeen, olen silloin aina tosi janoinen :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Aika paljon tulee tehtyä patikointiretkiä ja niillä maistuisi varmasti. Toinen tilanne on töissä, toimiston ilma ei aina ole paras mahdollinen, joten raikas juoma tuo suuren pelastuksen! :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Paljastat voittajan ennen arvonta-ajan loppumista? ;)

  Kiireinen syksy alkaa taas kohta, nappaisin pullollisen mukaan pitkään yliopisto- tai kirjoituspäivään antamaan puhtia, virtaa ja iloa, jotta pitkät päivät kuluisivat hieman herkullisemmin!

  jippurajr(a)Hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Perheen kanssa piknikillä nää olis tosi oivia virvoittajia :)
  nelliina (@) yahoo.com

  VastaaPoista
 21. Töissä eväänä, salilla janojuomana tai leffassa eväänä. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kotona, junassa, salin jälkeen. outijulia( at )gmail.com

  VastaaPoista
 23. Ehdottomasti haluaisin koittaa juokselenkin jälkeen, miten vaikuttaa palautumiseen ja vireystilaan :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Töissä, veden juonti jää hyvin vähälle toimistossa työpäivän aikana, joten pullo pöydällä varmasti helpottaisi veden juonnin muistamisen. Haluaisin erityisesti kokeilla iholle hyväksi olevaa Nätti -juomaa. lm.vikman@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Sieniretkellä energiaa antamaan!

  VastaaPoista
 26. Treenin jälkeen olis kiva juoda näitä veden lisänä.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Juhliin voisin laittaa näitä tarjolle limsan sijaan =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Raskaan työpäivän päätteeksi :)
  olivertekimeistaperheen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Testasin näitä omassa kiireisessä arjessa, sillä en juuri koskaan muista juoda tarpeeksi vettä/nestettä päivän aikana.
  Piritta.sjoblom@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Luennoilla ja tenttiviikoilla!
  annikatriina1@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.