Kaikki ei ole sitä miltä näyttää - Goodbye Expectations!

8. elokuuta 2016Oikein mukavaa maanantaita kaikille!

Oikein miellyttävä ja mukava viikonloppu takana, mites teillä? Tänään blogin puolella tapahtuu kummia, nimittäin tänään täällä otetaan hyvin rennosti, suurempia hienostelematta. Aiheena tänään olisi ennakkoluulot ja kauniit kuvat bloggaajan kodeista ja elämästä. Moni ajattelee, että bloggaus on ruusuilla tanssimista ja kaikki mitä blogissa näkyy, on suoraa todellisuutta bloggaajan elämästä. Hienoja kattauksia, upeita kuvia hienostuneista ruoista, koti aina vimpan päälle ja kuvat täysin virheettömiä. Eikö tämä kuullosta aika tutulta ja hienolta? Tänään raotan meidän perheen arkea yhteistyössä Indiedaysin, Blogiringin ja IKEA:n kanssa. Pääsin nimittäin mukaan kampanjaan, jossa teemana on video "It´s a meal. Not a competition. Let´s relax!"


Monesti sitä sortuu itse bloggaajana siihen, että kotiin kattaa maailman hienoimman kattauksen pöytään, leipoo maailman hienoimman omenapiirakan sekä lättyjä ja asettaa ne pöytään, jonka ympärillä lapset istuvat kauniisti. Siinä sitten kuvien oton yhteydessä sitä yrittää saada kaiken näyttämään upealta, loisteliaalta ja niin helpolta. Todellisuudessa omenapiirakka ja lätyt on jo jäähtynyt ennen kun pääsemme niiden kimppuun, koska valokuvat tulee saada otettua kameralla ja puhelimella vuoron perään. Kuulostaa aikamoiselta turhuudesta ja itsekin sitä tunnustaa näihin juttuihin joskus sortuvan. Odotukset on korkeat sekä lukijoilla että minulla, vaikka todellisuus voi joskus olla ihan muuta. Välipalaksi leivottu omenapiirakka ja lätyt syödäänkin oikeasti peruslautasilta olohuoneen pöydällä, samalla televisiota katsellessa. Siinä jää kynttilänvalot ja hienot kattaukset kakkoseksi. Valokuvaukseen menee aina se puoli tuntia helposti aikaa, jolloin syötäväksi tarkoitettu on kerennyt jäähtymään. Arjesta haluaisi tehdä luksusta, mutta joskus pitää mennä siitä, missä aita on todella matalimmilla. Herkkuhetki välipalan ääressä sohvapöydällä, unohtaen krumeluurit ja ruokailusta syntyvä sotku, on meidän perheen perusarkea, joka ei blogissa sen kummemmin näy. Joku voisi katsoa kieroon sohvapöydällä ruokailua, mutta sitä se meillä välillä (lue usein) lapsiperheessä on.Jotenkin näen itseni tässä IKEA:n videossa ja sitä katsellessa pääsee kyllä nauru muutaman kerran. Siksi ajatus "It´s a meal. Not a competition. Let´s relax!" on hyvä itsenikin muistaa tästä eteenpäin. Itse en ole koskaan blogin puolella valmistanut mitään perusruokaa, vaan reseptejä olen jakanut kaikista hyvistä herkuista. Todellisuudessa 99% nautituista ruoista koostuu ihan perusruoasta. Siksi ajatus omenapiirakan ja lättyjen nauttimisesta sohvapöydällä on meidän perheen perusarkea, josta ruokailuhetkemme koostuvat. IKEA:n video osuu ja uppoo itseeni täysin ja herättää naurun purskahduksia koko perheessämme. Videon loppu on kuin meidän arjesta kuvattu. Aina ei tarvitse olla glamouria ollakseen hienoa. Niinpä lätyt olohuoneen pöydällä ääressä nauttien on juuri sopiva välipalahetki meidän perheelle. Joten nyt unohdetaan kaikki ennakko-odotukset, joita bloggaaminen voi synnyttää ja huudetaan yhteen ääneen "Goodbye Expectations!" Nyt nautitaan ja rentoudutaan koko perheen kera ja jätetään turhuus ja hienostelu sikseen. Lätyt pöydälle ja lautaset esille, on välipalan aika!

Rennoin terkuin,


Lähde: IKEA Life at Home reports 2015-2016

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.