Lasitettua parveketta iltatunnelmissa

17. elokuuta 2016


Oikein kaunista ja raikasta keskiviikkoista aamua teille ihanat.

Keskiviikko on jälleen kerran käynnistetty, viikon keskikohta kohta saavutettu ja loppuviikkoa suunnitellaan tekemisten ja ohjelmien osalta. Syksyinen tunnelma alkaa sateiden myötä pikkuhiljaa saapumaan, mutta ei sen anneta vielä häiritä meitä. Itse olen huomannut nimittäin kesän myötä viihtyväni iltaisin meidän lasitetulla parvekkeella pitkiäkin aikoja, heti kun olemme saaneet lapset nukkumaan. Parvekkeemme tuntuu todella viihtyisältä ja mikä parasta, se on lasitettu kokonaan. Tällöin siitepöly tai muut ilmassa lentävät roskat eivät pääse parvekkeen sisälle, vaan paikat ja huonekalut pysyvät puhtaana ympäri vuoden. Talvella lumikaan ei pääse mistään parvekkeelle sisälle, joten lasitetulla parvekkeella voi huolettaa säilyttää rottinkikalusteita ja muita koristeita.

Nyt kesän lopulla ja syksyn saapuessa illat alkavat hämärtyä pikkuhiljaa jo aikaisemmin ja näin myös parvekkeemme saa nauttia hämärästä tunnelmasta jo illalla. Parveketta valaisee joka ilta kynttilät lyhdyissä sekä valkoiset tunnelmavalot, jotka aikoinaan ostin Room21:n alennusmyynneistä. Keväällä ostamani hortensiat voivat vielä hyvin, mutta piakkoin tulee aika ostaa syksyn kukkia Lechuzan ja Elhon LED-ruukkuihin. Pallokrysanteemit olisi hyvä vaihtoehto tänäkin vuonna, mutta katsotaan mitä puutarhat syksyksi tarjaoavat vaihtoehtoja. Mielestäni lasitetun parvekkeemme ilme on nyt todella mieluisa ja viihtyisä. Itse ainakin ajattelin tänäänkin kääriytyä viltin alle lukemaan muiden bloggaajien postauksia.


Illan hämäriä odotellessa,
3 kommenttia

 1. Mä tilasin syyskuuksi parvekkeellni sohvan, ja pohdin otanko tuohon yhteen kohaan rahi palan vai istuin palan. Päädyin rahiin. Kuviasi katsellen mietin että olisiko pitänyt ottaa istuin. Onneks on moduleita, niin voi myöhemminkin ostaa, mikäli mieli muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan kiva idea :) Ainahan niitä lisäpaloja saa ostettua, joten muuntaminen on hyvin helppoa.

   Poista
 2. Ihanan näköistä, tuo on kiva lisätila. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.