Lastenhuoneen sisustus valmistumassa ja kesän huippuhetket

15. elokuuta 2016


Oikein kaunista elokuun puoliväliä teille ihanat!

Elokuun puoliväli on noin suunnillee saavutettu ja täytyy kyllä tässä vaiheessa todeta, että tämä kesä oli aika huippukesä ja vauhdikas sellainen. Omakotitalo tuli myytyä nopeassa ajassa, vuokralle tuli muutettua mukavaan kerrostaloasuntoon, kaikkialle tuli matkusteltua ja tehtyä sellaisia asioita, joista nauttii täysin rinnoin. Monta huippujuttua voisi tästä kesästä mainita, kuten esimerkiksi valokuvaukset Piz Buin + Indiedaysin kanssa, perhematka Tallinnaan, mukava juhannus, tyttöjen mökkireissu ja muut mukavat perhehetket. Kaiholla mielin sitä muistelee mennyttä kesää ja tyytyväisenä totean nauttineeni lomasta ja kesästä kyllä joka eletty hetki. Vaikka takaraivossa kutittelee koko ajan halu löytää meille uusi, kaunis asunto, jota haluaisi jo niin kovin päästä sisustamaan ja suunnittelemaan, olen silti pystynyt työntämään stressin ja halun taustalle. Kyllä se asunto sieltä sitten tulee, kun on tarkoitus. Meidän omakotitalo meni kaupaksi nopeasti, koska niin oli tarkoitettu. Uusi koti odottaa ihan kulman takana ja vielä se sieltä putkahtaa tänä tai ensi vuonna.

Jos kumminkin nautitaan tästä hetkestä ja annetaan tulevaisuuden tehdä oman tehtävänsä myöhemmin, on aika kääntää katseet tänään lastenhuoneen puolelle tässä meidän nykyisessä vuokrakodissa. Esittelin lastenhuonetta sen alkutekijöissä viime kuussa ja tänään ajattelin vilautella lastenhuoneen tilanteesta tässä hetkessä. Hieman olen saanut laitettua tyttöjen huonetta mukavammaksi ja viihtyisemmäksi. Viimeksi, kun postailin lastenhuoneesta, oli sinne vain asetettu huonekalut paikalleen. Nyt olen jo hieman lomalla ehtinyt somistamaan huonetta hyvin tyttömäiseksi tauluilla, pom pomeilla ja muilla sisustusjutuilla. Sormet syyhyäisi päästä tekemään vielä paljon enemmän, mutta pienen asunnon takia jouduimme sijoittamaan puolet tyttöjen tavaroista ja leluista varastoon. Mitä enemmän huoneessa on leikkitilaa, sitä parempi.
Ihanaa alkanuttaa viikoa toivottaen,


5 kommenttia

 1. Ihanat pompomit! Miten sait ne pysymään katossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pikkuisilla nastoilla ne pysyy katossa hyvin. Myös vahvat läpinäkyvät teipit toimivat hyvin eikä näytä oudolta katossa :)

   Poista
  2. Hyvä, täytyypä kokeilla :) Ainakin synttäreille pitäisi tuollaisia viritellä vuokra-asunnon kattoon joten ruuvit ja koukut on pois laskuista.

   Poista
 2. Ihanat pompomit! Todella kauniit värit huoneessa ja varmasti tyttöjen mieleen 💛💜 Meillä on muuten sama pinkki nukkekoti! Se näkyy tulevassa postauksessani jonka teen lastenhuoneesta. Meilläkin sen sisustaminen on vielä vähän kesken :)
  www.pellavaajapastellia.fi

  VastaaPoista
 3. voi miten kaunista! Noi julisteet on ihan käsittämättömän kauniit!

  Piipahdahan hei meidänkin blogissa osallistumassa arvontaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.