Matka Tallinnan eläintarhaan - kokemuksien jakoa

5. elokuuta 2016


Oikein mukavaa elokuun ensimmäisen viikonlopun aloitusta!

Kai sitä voi jo heti seiskalta aamusta toivottaa hyvää viikonloppua? Onhan tässä vielä kahdeksan tuntia työaikaa jäljellä, mutta aikainen lintu madon nappaa, vai miten se meni? Aamuvirkkuna ja yltiöpositiivisena on mukava saada muutkin ihmiset iloiselle mielelle heti aamutuimaan. Toivottavasti iloinen fiilis tarttuu ruudun välityksellä myös sinne teihin. Onhan se hieno fiilis, elokuu on startannut ja kesää on vielä rutkasti jäljellä.

Kesäfiiliksistä on hyvä siirtyä meidän perheen kesälomaan ja lukijoiden postaustoiveeseen, eli meidän heinäkuiseen matkaan Tallinnan eläintarhaan. Sähköpostini kävi kuumana, kun te ihanat lukijat laitoitte viestejä, joiden aiheena oli postaustoive tästä meidän matkasta. Niinpä sen nyt vihdoinkin toteutan ja tässä olisi siis hyvin lyhyt kertomus meidän reissusta ja omista mielipiteistäni Tallinnan eläintarhaa kohtaan. Suosittelenko vierailua kyseiseen tarhaan? Se selviää nyt.

Saavuimme eläintarhan pihaan jo yhdeksän aikoihin, vaikka paikka aukeaa vasta 10.00 esitteiden ja nettisivujen mukaan. Mukavaksi yllätykseksi työntekijät olivat jo yhdeksältä paikalla ja päästivät meitä vierailijoita sisään jo ennen virallista avautumisaikaa. Kiertelimme koko eläintarhan muutamassa tunnissa ja olimme kyllä erittäin tyytyväisiä tähän kierrokseen. Eläintarha on hieman vanhempaa arkkitehtuuria ja ei niin moderni ja päivitetty, mitä voisi Korkeasaaren sanoa olevan.

Eläintarha pelaa selvästi lahjoitusten kautta, koska monen eläimen kohdalla luimme lahjoittajien nimiä, jotka ovat mahdollistaneet eläimien olemisen Tallinnan eläintarhassa, näin ainakin itse päättelimme. Häkit ja aitaukset oli muutamalla eläimellä todella pieniä, mutta muuten paikka oli kyllä käymisen arvoinen. Hintaakin jäi meidän nelihenkiselle perheelle vain 15€. Joten jos olet Tallinnaan menossa niin ehdottomasti suosttelen vierailua eläintarhaan. Paljon tuli eläimiä nähtyä todella läheltä, joka oli mukava yllätys. Täällä siis pääsee ihailemaan eläimiä turvallisen välimatkan päästä, mutta kuitenkin todella läheltä. Aamusta oli sen verran viileää, että tytöillä oli päällä pitkähihaiset, mutta hetken päästä saimme jo laittaa päälle mekot, kun kuumuus ja helle saapui myös Viron puolelle.
Miau ja mur-terkuin,


5 kommenttia

 1. Me käytiin myös heinäkuun lopussa Tallinnan eläintarhassa ja olihan siellä eläimiä paljon monipuolisemmin kuin Korkeasaaressa! Lisäksi edullinen hinta oli plussaa:) toki osa eläimistä harmittavan pienissä tiloissa, ihan sääliksi kävi... Mutta mielestäni myös käymisen arvoinen kohde ehdottomasti! Mukavaa viikonloppua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa iso norsu - ainakin valokuvassa!

   Poista
  2. Mekin pidimme kyllä tästä eläintarhasta. Tottakai elinolot olivat harmittavia, mutta onneksi parannusta oli nähtävissä, ainakin jääkarhujen valmistuvan isomman alueen osalta.

   Poista
 2. Toihan oli kiva paikka ja vielä halpa.
  Osallistu Riviera Maisonin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.