Olohuoneen hempeät hetket

10. elokuuta 2016


Iiks, vähän jännittää!

Ai miksi jänskättää vähäsen? Noh, tänään ja huomenna minulla on koko päivän ensiapukoulutusta edessä. Kaksi päivää olisi tarkoitus kouluttautua tuntemattomien ihmisten kanssa Espoon Kilossa. Tällä kertaa päivitän ensiapu 1- kurssin ajantasalle ja myöhemmin sitten EA2 ja hätäensiapu olisi hyvä myös suorittaa. Ei sitä koskaan tiedä, jos vaikka joutuu omia taitoja käyttämään yllättävässä tilanteessa. Siksi kertaaminen on kaikkien opintojen äiti ja yritän keskittyä tähän ja huomiseen päivään täysillä.

Kotonamme olen ollut hieman hempeällä päällä, kun olen olohuoneen sohvapöydälle tehnyt kolme erilaista kukkakimppua. Lisäsin sekä tuoreita että silkkisiä kukkia kolmeen eri maljakkoon. Syksy alkaa pikkuhiljaa saapua ja kohta pitäisi siis siirtyä hieman tummempien värien käyttöön, mutta vielä sitä haluaa hetken hempeillä ja olla romanttinen. Syyskuussa sitten voi taas synkistellä ja nauttia syksyn kauniista väreistä. Nyt on vielä kesä ja minun kesääni kuuluu pionit, vielä kun niitä viime kuussa kaupoista ja kukkakaupoista sai.  Syksyn saapuessa olisi mukava löytää olohuoneeseen jotain tummempia tekstiilejä ja pari juttua minulla onkin jo mielessä. Illalla istahdan sohvalle kokousten jälkeen ja otan hetken itselleni. Käytän tämän oman ajan surffaillen eri sisustuskauppojen sivuilla iltatee kädessä ja inspiraatiota etsien.


Ensi kerralla olohuoneemme on saanut pientä muutosta osakseen ja esittelyssä olisi uudistettu osio.

Keskiviikkoterveisin,

4 kommenttia

 1. Hei!
  Eksyin sattumalta blogiisi indiedaysin etusivua vilkuillessa.
  Aivan ihana koti teillä! :-)
  Ajattelin kysyä että mistä teidän upea sohvapöytä on löytynyt?
  Haluan sellaisen! :-)
  Kuinka muuten toimii lapsiperheessä tuo sisustus?
  Teillä on paljon vaaleita sävyjä ja itseäni pelottaa että niistä ei saisi tahroja pois...
  Meidän lapset ei ole kovinkaan siistejä, vaikka itse olen todella tarkka...
  Hermoja raastava yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvapöytä on löydetty norjalaisesta sisustusverkkokaupasta Classic Living. Sieltä löytyy pöytää kahdessa eri koossa.

   Kyllä meillä on jonkin verran vaaleaa, mutta kaikki tekstiilit sun muut on niin helppo pitää puhtaana, joten meillä se ei ainakaan ole tuottanut mitään ongelmaa. Siispä kannustan vaaleampaan sisustukseen, jos se vaan on omaan mieleen :)

   Poista
 2. Tosi kaunis olohuone ja piste iin päälle on nuo somat kukkaset!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.