Omenanvihreää juhlamekkoa rippijuhliin

7. elokuuta 2016


Oikein mukavaa elokuun ensimmäistä sunnuntaiaamua!

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja se meni kyllä aika kivuttomasti. Ihan kivoilla fiiliksillä sitä taas huomenna aamusta avaa työkoneen ja käynnistää uuden viikon. Seuraavaa lomaa vietämme kumminkin jo ensi kuussa viikon verran, joten hyvinhän tässä jaksaa töitä tehdä, kun on jotain mitä odottaa. Eilen suunnittelimme kyseisen lomaviikon matkaa ja sekin olisi tässä tarjoitus vielä varata, jos nyt ei käy niin, että onnistuisimme löytämään uuden asunnon juuri loma-ajankohtaan. Paljon eri vaihtoehtoja mihin matkustaa viikoksi lasten kanssa. Jotenkin tuo Kreikka tai Kypros alkaa kyllä kovin houkutella.

Tänä kesänä myös meidän suvussa on vietetty lomaa ja parit juhlatkin järjestetty. Siskoni poika nimittäin pääsi juuri ripille ja rippijuhlia vietettiin Tammisaaren suunnalla. Juhlapukeutuminen oli näihin juhliin helppo päättää, koska halusin päälleni jotain kesäistä ja mielummin pitkän mekon. Näihin rippijuhliin valitsin päälleni Vero Modan mallistosta aikoinaan löytyneen omenanvihreän värisen maksimekon. Tämä maximekko on kyllä niin mukava ja kevyt päällä ja se sopisi hyvin myös raskaana olevalle. Itse olen jäänyt ihan koukkuun pitkiin mekkoihin ja tälläisissä rennoissa juhlissa tykkään laittaa päälle rennon maksimekon, koska se on saman aikaan rento ja tarpeeksi juhlallinen. Rakastuin aikoinaan tähän omenanvihreään väriin ja mielelläni käytän sitä osana pukeutumista.Juhlallisin terveisin peiton alta,


3 kommenttia

 1. Ihanan raikkaan värinen mekko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Jonna! Näin kesällä tuo vihreä on niin pirtsakka 😊

   Poista
 2. Ihana mekko! Piristävän värinen. Käy tutustumassa uuteen blogiini pellavaajapastellia.fi :) siellä postaan sisustukseen ja klassiseen tyyliin liittyviä juttuja!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.