Päivitettyä makuuhuonetta - valkeus tulkoon!

31. elokuuta 2016

Kaunista huomenta teille ja ihanaa keskiviikon aloitusta!

Jokos työt on startannut vai ajellaanko sitä vielä työpaikalle? Täällä hommat on jo startattu ja keskiviikko aloitettu hitaasti ja varmasti aamupuuron ja kahvin merkeissä. Tämä kesä tuli kyllä elettyä ihan miten sattuu liikuntojen ja syömisten osalta ja kesän aikana housut alkoivat pikkuhiljaa puristaa vyötärön kohdalta. En muista koska olisin elänyt noin vapaan kesän liikunnan ja ravinnon suhteen. Tänään on taas aika aloittaa kurinalainen elämä, starttaa liikunta tositarkoituksella ja jättää ylimääräiset ja niin turhat herkut pois ruokavaliosta. Tämä ei ole mikään #kesäkuntoon2017 - postaus, koska itse en sellaisiin tavoittele. Liikuntaa harrastan kun vaan ruuhkavuosien viikoilla kerkeän ja ruokavalion tasapainotan kuntoon nyt taas pitkästä aikaa.

Olen pikkuhiljaa jokaisessa postauksessani maininnut syksyn tulevan ja alkavan mukavasti meidän kodissa. Niinpä syksystä inspiroituneena päätin "valkaista" meidän väliaikaisen kodin makuuhuoneen täysin. Otin seiniltä pois kaikki valokuvat ja Riviera Maisonkin valokuvakehykset. Jotenkin seinäkoristeet alkoivat häiritsemään minua, koska niiden asettelussa ei ollut mitään logiikkaa. Nauloja on edellinen asukas lyönyt vähän sinne tänne, joten itse en viitsi enempää reikiä seinään tehdä. Muuten makuuhuoneen seinät on täysi nauloja ja reikiä. Niinpä päätinkin panostaa tekstiileihin ja laittaa esille pelkästään vaaleita tekstiilejä. Musta väri sai väistyä ja tilalle tulla valkoista ja greigen väriä. Makuuhuoneessa on kiva, rauhallinen tunnelma, johon on erittäin mukava mennä rauhoittumaan.Vaalein terkuin,


8 kommenttia

 1. Kaunista on! :-D Tunnelmallista syksyä! T. Nipsu

  VastaaPoista
 2. Tuo päiväpeitto on niin ihana!♥ Vielä en ole raaskinut kotiuttaa meille, mutta kyllä vielä joskus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!! Mihinkään en sitä vaihtaisi. Olen monta vuotta ollut tyytyväinen ja en voi kun suositella :)

   Poista
 3. Kaunista ja harmonista ❤ Kerropa vielä mistä noi yöpöytien lampunjalat olet hankkinut. Tykkään niistä kovasti ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lampun jalat on hankittu Habitat-myymälästä.

   Poista
 4. Niin kaunista ja rauhallista!
  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.