Ruokailutilan päivittynyt ilme ja #perusarki

14. elokuuta 2016


Oikein kaunista elokuun sunnuntaita!

Ihan kesäiset tunnelmat vielä ilmoilla. Vaikka säät ei olekaan niin lämpimät, kuin mitä ne oli kesä- ja heinäkuussa, on mieli silti hyvin kesäinen. Jotenkin sitä ei ihan vielä halua ajatella syyskuuta ja sen mukana tuomaa syksyistä moodia. "Vielä on kesää jäljellä", niinkuin Mamba aikoinaan lauloi. Moni on palannut kesälomilta töihin, koulut on startannut kevyesti liikkeelle ja päiväkodit jatkaa normaaliin tapaan lapsien hoitamista. Voisikin todeta, että perusarki on saapunut jäädäkseen, jota maustaa pikkuisen arjen irtiotot. 7-15.00 töitä, tytöt päiväkodista, ruoan laitto, ruokailuhetki, illan leikit, lasten nukkumaan meno ja illan hetki meille. Siinä meidän arkipäivä tiivistettynä yhteen lauseeseen. Aika moni elää tätä samaa arkea, mitä juuri kuvailin. Mutta itse voin kyllä todeta, että itse pidän tästä arjesta. Siinä pääsee tekemään töitä, haastamaan itseään ja samalla viettää perheaikaa koko perheen kera. Ei sitä kai oikein muuta voisi edes toivoa.

Kotonammekin on tapahtunut mukavia muutoksia, sillä vuokrakodin ruokailutila on saanut pienen make-overin siirtelyiden jälkeen. Valkoinen Bestå-lipasto Ikealta siirtyi ruokapöydän taakse ja seinälle siirtyi olohuoneesta Rita Hillin Lumikki-taulu. Myös AmandaB:n näyttävät maljakot pääsivät ihastuttamaan ruokailutilaamme. Nyt ruokailutila on ihanan vaalea ja harmooninen omasta mielestä. Tuolit on ollut väliaikaisina ruokatuoleina, koska pienenä salaisuutena voin jo raottaa, että yhdet unelmieni ruokatuolit ovat asettumassa tähän ruokailutilaan. Palan jo kovasta halusta päästä niitä kuvaamaan, mutta pieni hetki pitää vielä odotella.
Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa!

Terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.