Sisustustakka paikallaan olohuoneessa

12. elokuuta 2016


Heippahei kaikille alkavaan ja käynnistyvään weekendiin, eli viikonloppuun!

Kun muistelee kolmen kuukauden takaista muuttoa, ei sitä kyllä yhtään tee edes mieli ajatella muuttamista ja kaikkea roudaamista. Mutta oman, uuden kodin löytämisen tunne on kyllä yksi parhaista tunteista. Se tuo mukanaan innostuneisuutta, ihastumista, kekseliäisyyttä ja antaa taas intoa lähteä tutkailemaan erilaisia sisustusmallistoja. Alueelta, jonne haluaisimme muuttaa, on hyvin harvoin asuntoja myytävänä, joten odottamisen tuska iskee aina välillä omiin mielen syövereihin. Hieman Stressi-Erkki sitä luonteeltaan on, myönnän sen ihan täysin. Stressaa ehtii myöhemminkin, tiedän sen.

Olen viime aikoina ollut kotonamme aika toiminnallinen ja tehnyt muutamia muutoksia sisätiloissa. Olohuoneemme alkaa pikkuhiljaa muotoutua ja näyttää viihtyisältä. Olen siirtänyt Rita Hillin Lumikki-taulun pois olohuoneen ja keittiön väliseltä seinältä ja tilalle asetimme valkoisen sisustustakan. Paikka on kuin tehty tälle takalle ja se toimii hyvin oikean takan korvikkeena kerrostaloasunnossa. Takkaan voi asettaa sisälle paljon kynttilöitä tuomaan tunnelmaa tai sisälle voi asettaa myös keinotekoisen tulen. Takka tuo kyllä kivasti kodikasta tunnelmaa meidän tämänhetkiseen kotiin ja olohuoneeseen. Itse olen hyvin ihastunut tähän sisustustakkaan ja se oli ehkä paras koskaan tekemäni löytö kirppikseltä.
Oikein mukavan viikonlopun alkua toivottaen,


11 kommenttia

 1. Moikka.
  Mun ystäväni perheensä kanssa etsi muutama vuosi sitten etsivät asuntoa tietyn ympyrän sisältä. Kiertelivät sitten kävelten aluetta katsellen, mitkä vaikuttaisivat kiinnostavilta asunnoilta. Laittelivat sitten flyereita, joissa kertoivat etsivänsä asuntoa, kiinnostaviien asuntojen postilaatikoihin. Saivat peräti neljä yhteydenottoa asuntojen omistajilta ja yksi niistä tärppäsikin ja nyt asuvat tyytyväisinä kyseisessä asunnossa. Kannattaa kokeilla, koska moni saattaa pohtia myymistä, mutta ei sitten välttämättä jaksakaan lähteä hommaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiito vinkistä! Itseasiassa tämän me teimmekin ystäväni neuvosta. Paljon tuli lappuja tulosteltua ja katsotaan tärppääkö ;)

   Poista
 2. Me taidettiin saada teiltä lappu, jos nyt oikein lasken yhteen 1 +1 :) Itse ei varmaankaan olla muuttoa nyt miettimässä, mutta ehdottaisin, että laitapa vielä uusi lappukierros jossain vaiheessa, jos ei muuten ala löytyä. Naapuruston ihmiset olleet paljon lomilla ja mökeillä, ja poissaolon jälkeen postipinoja tulee lajiteltua ripeästi (siellä oli laatikossa kaikenlaista parvekelasittajan ja korujen ostajan yms. lippulappua samoihin aikoihin).

  Toivottavasti teillä asunnonetsintä tärppää, tämä alue ja ympäristö ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla te saitte :) Jaoin niitä tiettyihin yhtiöihin ihan hakuammunnalla, koska en tiennyt mitkä asunnot on minkä kokoisia.

   Kyllä se kohta tärppää ;)

   Poista
 3. Takka näyttää todella kivalta tuolla paikalla. Voisin ottaa vastaavan itsellenikin ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä takki oli kyllä niin hyvä löytö, että siitä pidän hyvän huolen :) On kyllä hyvin korvannut oikean takan tässä kerrostaloasunnossa.

   Poista
 4. Voiko udella kun jostain syystä alkoi kiinnostaa,että etsittekö 1 vai 2 tasoista asunto vai onko sillä mitään merkitystä? J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole mitään väliä. Pääasia, että asunnossa on yli 100m2 :)

   Poista
 5. Hyvin sopii takka tuohon. Itsekkin sellaista miettinyt. Mietin vaan, että uskaltaakohan siinä poltella oikeita kynttilöitä?
  Mukavaa viikonloppua!
  T. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä minä olen jo sisällä kynttilöitä poltellut. Olen vain pohjalle laittanut palamttoman suojan.

   Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 6. Hei, millä nimellä tällainen takka kulkee, onko sähkötakka? Itsekin haluaisin tallaisen, jossa voisi polttaa myös kynttilöitä. Ilmeisesti on avoin edestä?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.