Syksyinen, harmaa kattaus neljälle ja huominen arvonta

29. elokuuta 2016


Mukavaa huomenta teille ihanat!

Elokuun viimeisiä hetkiä elellään ja uutta viikkoa pikkuhiljaa käynnistellään. Tällä viikolla starttaa syyskuu ja sehän tarkoittaa syksyn aloitusta. Tästä ajankohdasta inspiroituneena vaihtelin kotiimme jo hyvin vaaleita tekstiilejä jokaiseen huoneeseen, mutta keittiössä tein pienen poikkeuksen laittamalla keittiön valkoiselle pöydälle harmaan värisen kaitaliinan. Kaitaliina on hyvin saman värinen, kuin mitä vanhan kodin olohuoneen ja makuuhuoneen seinät olivat, eli lilahtavan harmaat. Kaitaliina inspiroi itseäni niin, että päätin toteuttaa meidän pienen ruokailutilan pöydälle syksyisen, harmaan värisen kattauksen neljälle.

Pöydälle asetin Riviera Maisonin maljakkoon keltaisia kukkia, kaitaliinan asetin keskelle ruokapöytää ja kattauksen koostin Teeman valkoisia astioita hyödyntäen. Lautasten päälle asettelin samaa sarjaa kaitaliinan kanssa olevat harmaan väriset kangasservetit ja kattauksen keskelle asetin pari kynttilää palamaan Riviera Maisonin kynttilävotiiveihin. Harmaan ja keltaisen yhdistelmä tuo itselleni mieleen syksyn ja värit yhdistettynä valkoiseen pöytään on jotenkin rauhoittava elementti. 

Nyt illallisvieraita odottelemaan!
Astiat: Iittala Teema
Tekstiilit: Kodin1 Anno-sarja
Maljakko: Riviera Maison
Kynttilävotiivit: Riviera Maison


Tästä on mukavaa uusi viikko käynnistää! Huomenna olisi tiedossa postaus, jossa arvotaan Habitareen 2 lippua. Olkaa siis huomenna myös kuulolla.

Terkuin,


6 kommenttia

 1. Hieno kattaus :) Hyvää alkavaa syksyä sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento kattaus pellavatekstiileillä?

  VastaaPoista
 3. Moikka! Olen tulossa Lohjalle päin äitini luokse ja olemme kovia kirppareiden kiertäjiä. Osaatko suositella jotain vierailemisen arvoisi paikkoja? :) Leppoisaa tiistai-iltaa ja kiitos ihanasta blogista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohjalta löytyy keskustasta Moduuli-kirppis, jossa kivasti tavaraa. Myös Keskuskirpputori löytyy ennen keskustaa Lohkan Asemalta. Siinä kaksi mukavaa kirppistä. Myös Nummelassa on keskustassa mukava kirppis.

   Tervetuloa Lohjalle :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.