Takka-ruokailutila-akseli ja arvonnan voittaja

22. elokuuta 2016


Oikein kaunista huomenta tähän kauniiseen maanantaihin!

Oikein mukava viikon aloitus jo nyt takana. Toivottavasti teilläkin on ollut! Viikonloppuna minuun iski kova sisustusinspiraatio, joka ehkä johtui Ruotsin ja Tukholman sisustuskauppojen näyteikkunoista. Ruotsissa näin mitä kauniinpia sisustuksia sisustuskauppojen ikkunoissa ja niistä innostuneena lähdin pyörimään erilaisissa sisustuskaupoissa täällä koti-Suomessa. Täällä tuli koluttua ihan rautakaupasta lähtien erilaisia kauppoja ja kovin sitä jo haluaisi päästä suunnittelemaan jotain. Mutta mihin tässä kiire olisi? Nykyisessä asunnossamme ei tosiaan ole mitään vikaa, vain vähän ahdasta. Mutta tätä kotia voisi pikkuhiljaa alkaa laittaa jo syksyiseen kuntoon ja hakea varastosta kaikki lämpimät tekstiilit esille. Nyt on hyvä nauttia alkavasta syksystä, joka lämpimien ilmojen osalta tuntuu olevan vielä kaukana matkalla. Ihana lämpöaalto meidät eilen saavutti ja on ihan mukava nauttia lämpimistä ilmoista vielä elokuussa. Silti mieli jo pikkuhiljaa siirtyy syksyyn väkisinkin ja villasukat alkavat kaapista löytää tiensä omiin jalkoihin.

Mutta pysytään nyt täällä vuokrakodissa sisustuksen osalta ja yritän tehdä tästä kodista niin mukavaa, kuin mitä siitä voi ikinä tehdä. Tässä kodissa olen ihastunut jotenkin olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan näkymään. Sohvalla istuessa katse osuu välittömästi sisustustakkaan ja sen taka-alalla näkyvään ruokailutilaan. Jotenkin oma silmä rentoutuu tässä ja tämä näkymä on kyllä suosikkini tässä vuokrakodissa. Tunnelma on ihanan vaalea, mutta silti aika kodikas!Tästä se maanantai taas käynnistyy. Kuullaan taas pian uusien ruokapöydän tuolien osalta. Lopuksi piti vielä paljastaa F-Secure Safe-paketin voittaja, joka tällä kertaa oli nimimerkki M. Onnea voittajalle!

Terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.