Työt startattu ja elokuu korkattu, bloggailu jatkuu!

1. elokuuta 2016


Heipsankeikkaa teille!

Kiva tavata myös elokuun puolella. Elokuu lasketaan kesäkuukaudeksi ja kauniit ilmat saa kyllä jatkua vielä pitkään, jos minulta kysytään. Työt on aloitettu työpaikalla kolmen viikon tauon jälkeen ja sadat sähköpostit odottaa vastaamista. Tämä työpäivä kuluu aikalailla saapuneiden sähköpostien vastaamisessa ja katsotaan kerkeekö tässä edes päivän aikana lounastaa. Oma työminäni on aika ankara itselleen ja haluan saada kaiken valmiiksi, ennen kun alan muuhun keksittymään. En voi hyppiä paikasta toiseen, jättäen jotain asioita kesken. Hommat ensin, sitten huvi! Lentäviin lauseisiini kuuluu legendaarinen "eihän kukaan tee töitä rahan takia?", vaan työstä pitää tykätä. Itse tykkään tämän hetkisestä työstäni ja siksi onkin ihan mukava fiilis palata töihin kolmen viikon loman jälkeen ja keskittyä tähän ensimmäiseen työpäivään ihan täysillä.

Elokuu on käynnistynyt siis ihan mukavissa merkeissä ja tästä on hyvä jatkaa. Tässä kuussa esittelen täällä blogissa tämän hetkisen vuokra-asuntomme keittiötä, olohuonetta ja uudistunutta ruokailutilaa. Paljon kivoja postauksia tiedossa, joten ottakaa kahvikuppi käteen ja pysykää hömppäjuttujeni matkassa mukana!
Elokuisin terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.