Uudet ruokatuolit - Riviera Maison Keith Dining Chair pellini white

24. elokuuta 2016


Oikein mukavaa keskiviikkoaamua ja elokuun kaunista päivää! 

Ensi viikolla käynnistyy syyskuu ja itselleni se tarkoittaa syksyn käynnistymistä. Mutta se on kyllä aika mukava asia! Mielestäni syksy ei ole synkistymisen aikaa, niinkuin moni sen mieltää ja otta asenteeksi. Pelkästään se, että voi sateisena iltana käpertyä lämpimän turkiksen alle sohvalle ja ottaa hyvän kirjan käteen lasten nukkuessa.. kuulostaa lupaavalta! Syyskuu tarkoittaa myös sienistä nauttimista, joten täytyy joku päivä lähteä lasten kanssa sienimetsään.

Aika kiva hetki koettiin myös tässä uudessa kodissa, kun sain kesällä viestiä Room Decon Johannalta, että monta vuotta unelmoimani Riviera Maisonin Keith Dining Chair - tuolit on tullut alennukseen Riviera Maisonilla. Tein tilauksen siltä seisomalta, koska uutena täyteen hintaan en olisi näitä raaskinut hankkia. Nyt tuolit on vihdoinkin kotiutunut meidän väliaikaiseen kotiin. Tarkoitukseni oli hankkia nämä tuolit vasta joskus tulevaisuudessa. Ajoitus ei siis ollut täydellisin, mutta hyvin ne tähänkin kotiin hetkellisesti mahtuvat. Nämä tuolit on ollut nyt jo jonkin aikaa käytössä ja ne on kyllä pysynyt tosi hyvin puhtaina. Kangas on valkoista nahkaa ja ruokaa on tippunut vaikka kuinka monta kertaa tuoleille. Silti kaikki lika on lähtenyt tuoleista pois ja ne on pysynyt puhtaina.

Sitten tulee se mutta. Tuolit on aivan ihanat ja kauniit. Isoon ruokailutilaan ne sopisivat täydellisesti. Mutta meidän ruokailutilaan ne on valitettavasti tosi kömpelöt ja painavat. Kun pöydän alla on matto, on tuoleja erittäin vaikea siirrellä ja lapset ei niitä saa työnnettyä. Siksi otin maton pois ja katsotaan helpottaako se yhtään siirtelyä. Tyttömme tykkäävät tuoleissa istua ja syödä, mutta tietenkin sitä toivoisi tuolien olevan sellaisia, mitä lapsikin saa liikuteltua. Katsotaan miten homma sujuu ja oliko nämä tuolit hitti vai huti. Aika näyttää!Terkuin,


5 kommenttia

 1. Ihanat tuolit, mutta vähän on juu ahtaan näköistä tuossa. Ja tuo matto on sitäpaitsi ihan liian pieni tuohon. Miten toimisi sileämpi, isompi matto?

  VastaaPoista
 2. Tuolithan on ihan unelmakauniit, mutta totta se on että tuohon tilaan vähän liian raskaat ja suuret. Valkoienn nahka on upean näköinen ja tuolien muotokieli varsin hurmaava! Harmi vain että joskus ulkonäkö ja käytännöllisyys ei mahdu samaan pakettiin... Toivottavasti tuolit osoittautuu teillä käytössä mukaviksi!

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuolit ovat kauniit, mutta pöytä on tuoleihin nähden liian pieni. Myös maton pitäisi olla sen verran iso, että vaikka tuoleilla istutaan niin takajalat edelleen ovat matolla (vaikka kerroitkin, että matto otettu pois). Nuo tuolit saa kyllä myytyä jos tuntuvat lapsillekin liian raskailta liikutella. Saisitko siirrettyä tuolit jonnekin varastoon odottamaan lopullista sijoituspaikkaa, koska sääli kauniita unelmatuoleja olisi myydä samantien.

  VastaaPoista
 4. Mistä voisin ostaa tälläiset tuolit onkohan vielä alennuksella

  VastaaPoista
 5. Aivan upeat! Eikä sillä väliä vaikka eivät tähän tilaan olisikaan täydelliset vaan täytyyhän sitä tulevaisuuttakin miettiä. Ettehän te tuossa asunnossa lopullisesti asu. Uskon, että nämä tuolit ovat kymppivalinta uuteen ihanaan asuntoonne ja siellä voit vapaammin sisustaa isommalla matolla ja pöydällä ym. Rakastan rohkeuttasi sisustaa valkoisella ja vaalealla vaikka pieniä lapsia teillä onkin :) mutta monet ihmiset rajoittaa liikaa inspiraatiotaan sanomalla "lapset likaa ja jäljet näkyy" mutta kyllä ne voi pitää puhtaana jos oikeasti sitä haluaa :) kiitos ihanasta blogistasi !

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.