Vuokrakodin valkoisen keittiön esittely

3. elokuuta 2016


Kivat keskiviikkoterveiset täältä sorvin ääreltä!

Keskiviikko käynnistyy niin perinteisissä merkeissä, eli iso kuppi kahvia ja tietokone auki. Tapanani on käynnistää aamu kahdella isolla kupilla kahvia, koska muuten päivä ei ala haluamallani tavalla ja energiaa ei riitä. Kuinkakohan monta vuotta olen melkein joka aamu syönyt saman aamupalan, eli kaurapuuroa ja mehukeittoa? Miksi vaihtaa aamiaista, kun se tuntuu olevan yksi päivän parhaimmista ruokahetkistä. Sitä oikein odottaa aamulla saavansa puurokulhon ja ison kahvikupin eteensä, koska se jos joku on parasta laatuaikaa itsensä kanssa. Hidas aamupala, mii laiks!

Viime postauksessa avasin hieman tämän kuun postausaiheita, varsinkin tämän väliaikaisen vuokrakodin osalta. Teiltä lukijoilta olen saanut paljon toiveita esitellä vuokrakotiamme, sen sisustusta ja jos voisin antaa vinkkejä millä saada juuri vuokrakodista tarpeeksi kodikas ilman pintaremppoja. Niinpä ajattelinkin tänään esitellä meidän kodin valkoista keittiötä. Itse olen tykästynyt kovin korkeakiiltoisiin, valkoisiin, moderneihin keittiöihin. Tämän kodin keittiö ei ole sinne päinkään, mutta ei tässä keittiössä ole mitään vikaa. Keittiömme on hyvin toimiva ja säilytystilaa on tarpeeksi. Erityisesti meitä miellyttää iso jääkaappi ja pakastin. Tämä keittiö on todella hyvässä kunnossa, vaikka tässä asunnossa onkin asunut montaa erilaista vuokralaista. Keittiö palvelee meitä tosi hyvin sen ajan, kun tässä asutaan ja esittelen sitä mielelläni.Seuraavalla kerralla sitten otan vielä laajempia kuvia keittiökokonaisuudesta.

Keskiviikkoterkuin,


6 kommenttia

 1. Oot saanut vuokrakodista tosi viihtyisän ja kauniin näköisen!
  Blogiasi on mielenkiintoista lukea, ja varsinkin nyt kun ajattelin että kuinka haastavaa
  se onkaan muuttaa omakotitalosta pienempään vuokrakämppään. :)
  T. Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Susanna! Todella mukava kuulla. Vuokrakoti on aina vuokrakoti ja ihmeitä ei pysty tekemään, mutta me olemme kyllä viihtyneet tässä asunnossa toistaiseksi. Ihan mukavan näköiseksi vuokrakodinkin voi saada ja tämä on ihan kivaa vaihtelua omakotitalolle :)

   Poista
 2. Olen mieheni kanssa pohtinut omakotitalon hankkimista. Siksi olisi kiva kuulla muiden kokemuksia omakotitalo asumisesta. Mikä sai teidät luopumaan ihanasta itselle rakennetusta talosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me emme olleet omakotitalo-ihmisiä. Omakotitalossa on todella paljon tehtävää, hoidettavaa ja mietittävää. Helpolla ei siis pääse. Työt ei siis koskaan lopu, vaan aina joku jossain vaatii tekemistä. Me näimme paremmaksi ratkaisuksi myydä talo pois ja etsiä pari-tai rivitalo meidän perheelle.

   Tsemppiä hankkimiseen! :)

   Poista
 3. Niin kaunis keittiö teillä on.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Keittiö on tosi kaunis, on ihanaa nähdä kuinka myös vuokrakodissa asumiseen panostetaan ja tehdään asunnosta oman näköinen!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.