Balmuirin Kid mohair throw makuuhuoneessa

11. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaihuomenta teille kaikille ihanille!

Todella mukava ja rentouttava viikonloppu takana? Me olemme tyttöjen kanssa puuhanneet vaikka mitä kivaa ulkona ja sisällä. Kotona olen tehnyt myös varaston inventaariota ja saanut todella kivasti tyhjennettyä vaatekaappia ja meidän kellarin häkkivarastoa. Paljon tuli tavaroita laitettua myyntiin ja vanhoja juttuja vietyä kierrätykseen. Hyviä tekoja tullut siis viikonloppuna puuhailtua.

Kolme viikkoa sitten kirjoittelin makuuhuoneen valkaisusta syksyksi, mutta kuinkas kävikään? Naisen mieli muuttuu. Onneksi se ei ole vaarallista. Vaalea fiilis oli vaan ihan pakko makuuhuoneessa päivittää pienellä tummemmalla yksityiskohdalla. En vain pystynyt kävellä tämän ihanan Balmuirin Kid Mohair viltin ohi, kun ensimmäistä kertaa elämässäni vierailin Balmuiria myyvässä sisustusliikeessä. Myymälään oli tehty kaunis, kutsuva, syksyinen petaus ja tämä kyseinen mohairista valmistettu viltti oli laitettu sängyn päätyyn. Siihen kohtaan minä sitten jämähdin. En vain pystynyt ohittamaan tätä Balmuirin vilttiä ilman, että se olisi lähtenyt meidän kotiin. Ai että minkä syksyinen fiiliksen se meidän väliaikaiseen makuuhuoneeseen tuokaan!


Nyt makuuhuone on kyllä ihanan syksyinen!

Terkuin,


7 kommenttia

 1. Kaunista! Ja sopii hyvin :) Ihanan syksyinen :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Tintti! Syksystä on ihana nauttia tämän viltin alla.

   Poista
 2. Upea! Mistä hankit siis tuon viltin? Ja ihania kuvia, niitä jäi aivan mielikseen katselemaan♡

  VastaaPoista
 3. Tuo Balmuirin viltti on todella ihanan näköinen!! ♥ Taitaa päätyä ostoslistalle seuraavaksi, niin kauan siitä olen haaveillut! Jään seurailemaan blogiasi! ♥

  m-sweetbites.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.