Habitaren herkkuja ja Finn Spring voittaja

9. syyskuuta 2016


Heips keikkaa kaikille perjantaihin!

Viikonloppu, viikonloppu! Tänä viikonloppuna olisi paljon ohjelmaa tiedossa. Eilen aloitimme lasten kanssa jumppakauden ja voi mikä ilo lasten kasvoilla olikaan nähtävissä. Kyllä mukavat harrastukset jo nuoressa iässä on jotain, mistä ainakin meidän lapset nauttivat ja joka kerta torstaijumppaa odottavat. Viime vuonna aloitimme tämän harrastuksen vanhemman tytön kanssa ja tänä vuonna nuorempikin tyttömme uskalsi lähteä mukaan jumppailee ja temppuilemaan. Tästä on mukava voimistelu-ura aloittaa ja katsoa johtaako se tyttöjen kanssa miten pitkälle.

Keskiviikkona aamusta päivä käynnistyi todella mukavalla tavalla, sillä päätimme yhdessä ihanan Marjutin kanssa vierailla Helsingin Messukeskuksessa Habitare-messuilla. Bloggaajille järjestettiin aamupäiväksi hetki aikaa tutustua messuihin, ennen kun ne avautuisi yleisölle. Ajattelin tänne koota parhaita paloja tämän vuoden messuilta kuvien muodossa. Nämä asiat siis kiinnitti minun mielenkiinnon tämän vuoden Habitare-messuilla. Habitare on tänä vuonna avoinna 7.9-11.9. yleisölle ja kaikenlaista inspiraatiota ja syksyn trendejä on esillä.


Ja lopuksi vielä Finn Spring-kampanjan arvonnan voittaja, joka tällä kertaa oli Anonyymi sähköpostilla lm.vikman@gmail.com. Onnea voittajalle ja sinut on kontaktoitu sähköpostitse.

Mukavaa päivää toivottaen, 

 

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.