Musta yksityiskohta olohuoneessa - Balmuir York Tray L

12. syyskuuta 2016


Oikein kaunista syyskuun uuden viikon alkua!

Ai kauhea, nyt tajusin kahden viikon päästä käynnistyvän lokakuun. Sehän aika mahtava asia! Lokakuussa juhlimme montaa eri juhlaa, syntymäpäiviä, nimipäiviä ja halloweenia. Lokakuuta voisi sanoa siis meidän perheen juhlakuukaudeksi. Kohta sitä pitäisi alkaa jo miettiä lastemme syntymäpäiviä, joita vietämme ensimmäisen kerran kuun lopussa ja seuraavan kerran marraskuun alussa. Lokakuusta tulee siis kiva ja mielenkiintoinen kuukausi.

Syyskuuta on vielä mukavasti jäljellä ja syksy on tullut jäädäkseen. Meidän kodin olohuone alkaa olemaan hyvin syksyisissä tunnelmissa koska melkein joka ilta tulee kynttilät sytytettyä ja nautittua kylmenevistä ilmoista. Olohuoneemme pöytä toimii hyvin erilaisten kynttilälyhtyjen säilytyspaikkana ja jotain uutta se onkin saanut osakseen. Nimittäin viime kuussa löysin tämän mustan, todella näyttävän ja kookkaan tarjottimen Balmuirin tarjonnasta ja siihen ihastuin. Tarjotin on kooltaan 60x60cm ja se on valmistettu mustasta nahasta. Jotenkin näin sen heti meidän olohuoneen sohvapöydälle sopivaksi ja siihen se sitten lopulta päätyikin. Musta nahka yhdistettynä suureen sohvapöytäämme, tuo mielestäni kivasti tyylikkyyttä ja ryhtiä olohuoneeseen. Nykyään en ajattele, että kaiken tarvitsee olla valkoista, vaan pikkuhiljaa värit alkavat todella saapua omaan sisustustyyliin. Tarjottimen päälle kynttilät palamaan ja läpinäkyvään maljakkoon lilahtavia kukkia, syksyinen tunnelma on valmis!Oikein mukavaa viikon aloitusta ja nautitaan mukavasta päivästä!

5 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.