Ota iisisti, on perjantai ja loma alkaa

23. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa perjantaiaamua!

Tätä perjantaita on odotettu. Nimittäin tänään työpäivän jälkeen meillä alkaa viikon kesäloma. Kesällä käytin lomailuun kolme viikkoa, joten viikko jäi vielä syksyyn käytettäväksi. Päätimme pitää syysloman jo ensi viikolla, milloin muut lapsiperheet ei vielä lomaile. Loma tuli kyllä tarpeeseen ja mukava päästä taas viikoksi puuhastelemaan lasten kanssa kaikkea mukavaa. Kesällä suunnittelimme ensi viikolle jotain ulkomaan matkaa, mutta se jäi nyt toteuttamatta. Onneksi keksimme varmasti kaikkea kivaa täällä Suomessakin. Toivottavasti säät olisi puolellamme ja koko viikkoa ei sataisi vettä.

Yhden asian tiedän toteuttavani. Aion joka aamua makoilla sängyssä niin kauan kun selkä antaa myöten ja muu perhe ei vaadi nousemaan. Hitaat aamut, täältä tullaan! Tänäänkin aamusta heitin kylpytakin päälle, keitin aamuteen ja hyppäsin sänkyyn hetkeksi ennen töiden aloittamista. Etätöissä on parasta, että koko päivän voi kekkaloida vaikka kylpytakki päällä, kunhan työt tulee hoidettua kunnolla. Töihin sitä pukeutuu aina asiallisesti ja siististi, mutta perjantait voi viettää "casual friday"- ajatuksella ja olla niissä vaatteissa mitkä parhailta sinä aamuna tuntuu. I love fridays!

Tänään on myös viimeinen hetki huutaa huuto.netin puolella sulkeutuvia kohteita, joten joku näistä kiinnostaa niin huutamaan vaan! Olisi mukava saada tavaroille ja huonekaluille uudet kodit.

Oikein mukavaa ja rentoa viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.