Peili löysi olohuoneeseen ja suunnitelmia

16. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta alkavaan viikonloppuun!

Perjantai alkoi taas niin mukavasti aamupalan seurassa hiljaisessa asunnossa. Lapset tuli jo vietyä päiväkotiin, aamupala tuli valmistettua ja työkoneen voi pikkuhiljaa availla viimeistä kertaa tällä viikolla. Viikonloppuna meillä olisi tiedossa yhdet syntymäpäiväjuhlat, yhteistä perheaikaa, kirppistelyä ja kaikkea muuta mukavaa. Kiva viikonloppu taas edessä ja sitä on mukava tässä käynnistellä.

Kotona olen kerennyt paljon puuhailemaan. Olohuoneemme on kokenut mini makeoverin eli muodonmuutoksen. Päätin nimittäin yksi päivä hetken mielijohteesta asettaa Askon Ornament-peili olohuoneen seinälle isomman sohvan taakse. Seinältä löytyi jo valmiiksi ruuvi, joka oli porattu todella syvälle seinään. Ainoa harmittava juttu on, että ruuvi ei ole ihan keskellä seinää, mutta onneksi kumminkin ihan sopivassa kohdassa. Niinpä asetin ison, painavan peilin ruuviin roikkumaan ja siitä asti peili on olohuonetta ihastuttanut. Aiemmin peili hengasi vaan eteisen lattialla, koska mitään sopivaa paikkaa ei löytynyt. Siksi päätin tarttua tuumasta toimeen ja asetin peilin meidän kodin olohuoneen seinälle.


Mukavaa viikonlopun alkua ja touhukasta perjantaita!


4 kommenttia

 1. Oi! Sehän sopii hienosti tuon sohvan kanssa ��

  Oliko sinulla jo vanhassa kodissa useampi näitä samoja peilejä kun tällainen näyttää olevan myös myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Tuo sama peili oli vanhassa kodissa ja uudessa vaan lojunut lattialla, joten asetin sen ihastuttamaan olohuonetta tuohon sohvan taustaseinälle siihen asti, kun se joskus menee kaupaksi :)

   Poista
 2. Hei, onko sinulla kaksi noita ornament peilejä? Eikös huuto netissä ollut myös myynnissä vai tulitko toisiin aatoksiin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka piitu!

   Yksi ja ainoa on. Katsotaan nyt meneekö kaupaksi. Siihen asti saa seinällä olla seinällä olla, eikä lattialla vaan sijaita.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.