Rauhallinen teehetki - syksystä nauttimista!

26. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa syyskuun viimeisen viikon käynnistymistä täältä lomalaisen sängystä!

Loma käynnistetään tänään pikkuhiljaa oman sängyn syövereistä. Ihanaa vaihtelua töiden tekoon. Normaalisti tässä vaiheessa olisin jo tehnyt töitä hetken Espoossa, mutta nyt sitä makoillaan omassa kodissa ja omassa sängyssä ihan rauhassa. Kesäloman jakaminen kahteen osaan ei välttämättä ollutkaan niin huono asia. Vaikka vettä sataisi koko viikko ja ilmat olisi kylmät, ei se estäisi meidän perhettä nauttimasta tästä viikosta täysin rinnoin. Kesällä satoi vettä riittämiin, joten kyllä sitä saisi myös syyskuun lopussa tulla.

Olen jotenkin ihastunut meidän kodin yksinkertaiseen ja vaaleaan makuuhuoneeseen. Tiedän, laiska olen ollut, kun en ole käynyt aiemmin hakemassa nahkaista sängynpäätyä varastosta tähän kotiin. Mutta nyt muutos tapahtuu ja pääty makuuhuoneeseen löytää. Tämän jälkeen alkaa makuuhuone olemaan siinä muodossa mitä siltä toivonkin. Tietenkin makuuhuoneeseenkin voisi toteuttaa pientä ehostusta, eli esimerkiksi kattovalaisimen voisi makuuhuoneeseen kiinnittää, mutta tykkään kumminkin makuuhuoneen vaaleasta tunnelmasta, jota kivasti piristää Balmuirin beigen värinen torkkupeitto. Monesti huomaan löytäväni itseni makuuhuoneesta nauttimasta hetken rauhasta iltaisin, jota maustaa tee ja ihana hiljaisuus. Jos kotoamme pitäisi valita ehdoton suosikkipaikka, taistelisi siitä makuuhuone ja ruokailutila keskenään.


Oikein mukavaa maanantaita ja keskiviikkona taas kuullaan!

Terveisin,


4 kommenttia

 1. Kerrassaan kaunista! Niin rauhallisen ja levollisen näköistä.
  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos ihana Mia! Loma tuli tarpeeseen ja onneksi on kauniita ilmoja luvattu.

  VastaaPoista
 3. rauhallista ja seesteistä <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.