Syksyistä parveketta - vaaleus saapui!

25. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaihuomenta!

Aurinko on jo noussut ja sunnuntai käynnistyy pikkuhiljaa monessa perheessä yöunilta heräämisellä. Täällä ollaan jo oltu hereillä jonkin aikaa ja nautittu sängyssä rauhaisasta, syksyisestä aamusta. Mihinkäs tässä kiire olisi, kun huomenna aamusta starttaa viikon kestävä kesäloman jämä ja mitään suuria suunnitelmia sen ajaksi ei ole tehty. Tehdään sitä mikä hyvältä tuntuu. Yksi asia on ainakin varma. Lomalla syödään hyvin, nukutaan pitkään ja nautitaan elämästä just nyt. Vielä kun lapsemme olisivat samaa mieltä näistä asioista, niin loma tuntuisi kunnon lomalta.

Hyvältä tuntuu ainakin meidän kodin lasitetulla parvekkeella. Parveke on saanut osakseen vaaleampaa ilmettä, kun poistin kaikki raidalliset tekstiilit ja tilalle asettelin valkoisia ja vaaleita tekstiilejä. Monet ihmiset suosivat syksyisin ja talvisin hieman tummempia sävyjä, mutta itse olen vaaleuden kannattaja, ainakin meidän parvekkeen ilmeessä. Minusta vaalea väri sopii hyvin polyrottinkisohvan tummiin pehmusteisiin. Nyt parvekkeelta löytyy lämpimiä tekstiilejä lämmittämään koko perhettä, kun katselemme syksyn etenemistä ja maisemia.


Huomista lomaa jo odotellessa!

Terkuin,


4 kommenttia

  1. Todella kaunista ja viihtyisän näköistä <3 Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen parveke <3 Kutsuu istumaan ja nauttimaan syksyisestä auringonpaisteesta :) Hyvää sunnuntaita ja tulevaa lomaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.