Syksyn ostoslistaa + Habitare-arvonnan vika päivä

4. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaita!

Syksy se ihastuttaa Suomea ja puiden lehtiin alkaa pikkuhiljaa muodostua kauniita väriyhdistelmiä. Itse rakastan syksyä ja sen mukana tuomia sateisia ilmoja, palavien kynttilöiden ja tunnelmavaloista nauttimisesta. Yksi suosikkihetki syksyssä on, kun vihdoinkin pääsee vetämään jalkaan äidin tekemät villasukat ja saa heittäytyä hyvällä omatunnolla sohvalle lukemaan kirjaa ja kuunnella ikkunoihin osuvaa sateen ropinaa. Tiedättekö sen tunteen ja nautitteko siitä yhtä paljon? Itse voin todeta olevani niin syksyihminen, syksyssä on todella puolensa. 

Elokuussa saimme vielä nauttia lämpimistä säistä ja kotimmekin oli vielä sisustettu pastelliväreillä kesän kunniaksi. Nyt kun olemme jo jonkin aikaa päässeet syyskuuta viettämään, olisi vihdoinkin aika heittäytyä syksyn armoille ja alkaa pukeutua sen mukaisesti. Nyt olisi hyvä aika alkaa kotonakin vaihtaa syksyisiä tekstiilejä pastellivärien tilalle ja antaa tummien värien tuoda tunnelmaa. Niinpä päätinkin muodostaa itselleni pientä ostoslistaa ja kerätä suosikkijuttuja pieneen kuvakollaasiin. Mukavaa inspiraatiota löysin Balmuirin verkkokaupasta ja sieltä keräsin itselleni muutaman tuotteen toivelistalleni. Värimaailmaksi valikoitui valkoisen, mustan ja greigen yhdistelmä. Jotenkin beigen sävytkin alkavat tuntua itselle mieluisilta, joten beige väri voisi toimia ja pukeutumisessa. Beige ja muut kolme värisävyä taitaa olla minun teemavärit tälle syksylle, jota voisin omassa pukeutumisessa ja kodin sisustuksessa hyödyntää ja käyttää. 
1. Lucca-cape
2. Lombardia Hat
3. Chamonix alpaca fur cushion cover
4. Portofino Robe
5. Marchese scarf
6. Kid mohair throw

Ihania juttuja Balmuirilla valikoimissa. Yhden asian ajattelin näistä tällä viikolla itselleni tilata, joten palataan näihin tunnelmiin parin viikon päästä. Tänään on viimeinen päivä osallistua Habitaren arvontaan, jossa voit voittaa 2 lippua messuille. Voittajan paljastan huomisessa postauksessa! Arvontaan pääset tästä!

Ihanan syksyisin terveisin,

Kuvat: Balmuir

2 kommenttia

  1. Kivan näköinen toivelista! Näkisin kyllä ton hatun ihan sun päässä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.