Tyhjennysmyynti alkoi!

10. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa lauantaita ja huomenta kaikille!

Joko sitä on päästy sängystä ylös? Täällä vielä makoillaan ja nautiskellaan vapaapäivän aloituksesta omassa sängyssä. Lapsetkin on päättänyt nukkua pidempään kuin seiskaan, mikä on kyllä ihan kiva juttu. Kohta sitä pitää kyllä nousta, koska viime yönä tytöllämme alkoi luultavasti korvatulehdus oireilemaan, joten lääkärikeikka heti aamusta edessä. Lauantai- ja sunnuntaiaamut on kyllä normaalisti ihan parhautta viikonlopussa, koska silloin ei ole mihinkään kiire. Voi olla vaan ja nauttia! No joo, jos sitä kohta nousee sitten kahvin keittoon. Mutta ei ihan vielä. 

Ennen nousemista ajattelin hihkaista täällä blogin puolella, että eilen illalla sain päähän pistoksen ihan hetkessä ja laitoin tavaraa sekä huonekaluja myyntiin huuto.netin puolelle. Sinne päätyi rahia, tuolia, maljakkoa ja vaikka mitä. Tavaraa tulee vielä lisää tämän päivän ja huomisen aikana myyntiin, joten kantsii käydä kurkkimassa. Paljon blingiä ja kromia myydään nyt pois nurkista! Myyn pois myös esim. Askon Ornament-peilin. Kurkkaa siis tästä!
Lauantaiterveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.