Valkoinen sisustustakka ja kynttilämeri + arvonnan voittaja

5. syyskuuta 2016


Oikein mukavaa syyskuisen viikon alkua!

Ihanaa, vihdoinkin on syksy! Syksy tuo tullessaan sateet, pimenevät illat ja yöt sekä kynttilähetket. Sitä oikein on odottanut tätä hetkeä, kun vihdoinkin asunto alkaa jäähtyä lämpimän kesän jäljiltä ja kylmät ilmat saapuu Suomeen. Pimenevät illat ovat tuoneet mukanaan kylmyyden, joka pakottaa turvautumaan parvekkeella ollessa lämpimään vilttiin. Mutta tuohan ei haittaa yhtään, päinvastoin. Parveke on niin mukava iltaisin valaista tunnelmavaloista ja muutaman kynttilän avulla. Lasitettu parveke on kyllä ihan parhautta kerrostaloelämässä.

Myös sisällä olemme nauttineet kynttilätunnelmasta iltaisin. Kun elokuussa Anttila lopetteli toimintaa ja myymälässä oli loppuunmyyntialet, kävin hamstraamassa kotimme täyteen valkoisia ja luonnonvalkoisia kynttilöitä. Kynttilät on aika kalliita, varsinkin paksummat ja korkeammat versiot. Kassalta lähtiessä sain mukaani ison ostoskassin, täynnä kynttilöitä. Niinpä suuntasimme suoraan kotiin ja asettelin osan kynttilöistä meidän olohuoneessa olevaan valkoiseen sisustustakkaan. Takasta poistin "polttopuut" ja tilalle asettelin siis kynttilät ihastuttamaan meidän syksyistä olohuonetta. Nyt onkin hyvä aika alkaa sytyttelemään kynttilöitä myös sisätiloissa ja ottaa kaikki irti tästä käynnistyvästä syksystä.







Ja sitten se Habitare-arvonnan voittaja, joka tällä kertaa on Mirva Belov. Laitoin sinulle sähköpostia. Vastailethan siihen jo tänään, jotta liput kerkeävät lähteä matkaan.

Syksyisin terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.