Villasukkia, vinettoa ja hyvä kirja

18. syyskuuta 2016


Huomenta syksyiseen aamuun ja perjantain alkuun!

Kylläpäs eilen tuli jotenkin vetämätön ja väsynyt olo illasta. Viikko on ollut todella rankka, joten itselleni tuli sellainen olo, että parempi olisi vain heittäytyä sohvalle ja ottaa rennosti koko ilta. Siitä käänsin fiiliksen ihan toiseen suuntaan, kun vedin villasukat jalkaan, otin kirjan käteen ja annoin itselleni hetken hyvän kirjan parissa. Kirjaa luettuani 15 minuutin ajan, aloin miettimään maailman menoa ja elämää. Aina olen ollut sitä mieltä, että syksy on niin kaunista ja nautinnollista aikaa ja nyt annoin väsymyksen viedä itseäni väärille teille. Onneksi mieli muuttui, kun asioita pysähtyi hetkeksi miettimään vähän lähemmin.

Syksyn hyvistä puolista on osattava nauttia. Ei sitä kesällä viitsi sohvalle hautautua, mutta syksy on erittäin hyvää aikaa kyseiselle aktiviteetille. Niinpä ajattelin tämänkin illan aloittaa samalla aktiviteetilla, eli illalla lasten mentyä nukkumaan vedän villasukat jalkaan, nappaan kirjan käteen ja nautin tästä todella kauniista syksystä. Kiitokset muuten äidilleni taas maailman parhaista villasukista! Nämä tulevat tarpeeseen ja koko perhe on tyytyväinen uusista sukista.

Rentouttavin viikonlopputerveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.