Yhteinen picnik Vaasan Ruispalat Ohut Herkun seurassa

21. syyskuuta 2016

Oikein mukavaa huomenta teille ihanat!

Syyskuuta on jo keretty pidemmän aikaa elelemään ja monen olen kuullut toteavan kesän loppuneen. Vaikka säät on kylmentynyt ja vettä on ajoittain satanut kuin syksyllä kuuluukin, ei se tarkoita masentumisen ja kotona kökkimisen aikaa. Tämä kuukausi lasketaan jo syksyn alkamiskuukaudeksi ja tämän takia meidän perhe on ottanut positiivisen asenteen tehdä kaikkia kesäisiä juttuja säiden salliessa. Kesälomalla kävimme paljon piknikeillä, eli otimme eväät ja paljon harrastustavaraa mukaan joka paikkaan ja asetuimme rentoutumaan esimerkiksi rannalle tai puistoon. Niinpä päätimme jatkaa tätä aktiviteettia nyt syyskuussakin, kun pääsin mukaan yhteistyössä Indiedaysin, Blogiringin ja Vaasanin kanssa testaamaan uutta Vaasan Ruispalat Ohut Herkku-ruisleipää koko perheen kera.
Meidän tarkoitus oli pakata eväät ja viltti mukaan, jonka jälkeen suuntaisimme lasten kanssa piknikille ja pitämään hauskaa leikkikentän läheisyyteen. Onneksi sinä päivänä ei vettä taivaalta tullut, vaan joka paikassa oli kuivaa. Eväiksi pakkasimme kylmää juotavaa sekä Vaasan Ruispalat Ohut Herkkua. Piknik-ilta meni todella mukavasti ja mukavasti siellä viihdyimmekin, kiitos maukkaiden ja täyttävien eväiden. Nälkä pysyi hyvin poissa ja tytöt jaksoivat leikkiä yhdessä. Ohut Herkku on ihastuttava ohut ruisleipä uutuus, jossa on sitkeä rakenne ja herkullinen rukiin maku. Ruispalat Ohut Herkku -leivässä on 74% ruista leivän viljasta. Sitkeään rukiin himoon! Meidän perhe on todella kova syömään ruisleipää yleensäkin. Meillä kuluu helposti paketti ruisleipää parissa päivässä. Ruisleipä on terveellistä, täyttävää ja parhaan makuista leipää mitä voi olla. Aina kun lähdemme pidemmälle reissulle, pakkaamme mukaan evääksi ruisleipää. Sitä on helppo syödä esimerkiksi retkellä, jolloin nälkä ei pääse vähään aikaan yllättämään.Tästä leivästä tuli kyllä meidän perheen herkkuleipä, josta nauttii sekä lapset että aikuiset. Jokainen asettaa leivälle omat päällisensä ja herkullinen hetki on valmis!

Maukkain terveisin,2 kommenttia

  1. Ihania kuvia jälleen! Minustakin olisi ihanaa tehdä syksyinen piknic lasten kanssa! Ohuet ruispalat kuulostaa hyvältä, täytyy ehdottomasti kokeilla! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Picnikit on kivaa piristystä päivään :) Tänään ei sää näytä lupaavalta, mutta huomenna voisi taas auringon paisteesta nauttia!

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.