Balmuirin Lombardia-hattu syksyn suosikkina!

3. lokakuuta 2016


Kaunista maanantaita ja viikon aloitusta!

Tästä se mukava viikko käynnistyy, jälleen kerran! Huomenna olisi tiedossa suuri päivä, kun vietän nimipäiviäni. Katsotaan muistanko sitä edes itse aamulla, vai saako joku siitä minua muistuttaa. Tänään olisi tarkoitus leipoa jotain hyvää töihin vietäväksi. Pienistä asioista voi tehdä juhlaa ja aina löytyy hyvä syy leipoa jotain hyvää tarjottavaksi. Säät kun on mukavasti tässä kylmentynyt, onkin hyvä ottaa leipomisteemaksi jotain syksyistä ja ehkä jotain marjaista. Tänään aamulla oli ainakin niin kylmä, että olisi tehnyt mieli laittaa päälle kunnon villakangastakki ja joku kevyt pipo. Hui!

Itse olen aikaisemmin ollut erittäin huono käyttämään hattuja, pipoja ja muita juttuja päässä. Omistan nimittäin ison pään. Kuvista ja luonnossa sitä ei ehkä huomaa, mutta esimerkiksi ylioppilaslakkini koko oli suuri ja kun ostan hattuja, ovat ne yleensä miesten kokoa. Onneksi tämä ei ole mikään rajoittava asia, mutta siksi olen kokenut hattujen olevan muiden ihmisten juttu. Muutos tähän tapahtui, kun tein tilauksen ihanasta sisustus- ja lifestyletalo Zoom Design:lta ja sain ensimmäisen kerran päähäni Balmuirin Lombardia-hatun light camel värissä. Tästä hatusta löytyy kokoja myös isopäiselle ihmiselle ja hattu tuntuu omassa päässä aivan ihanalta. Kerrankin onnistun tekemään hyvän löydön ja satavarmasti tulen tätä hattumallia jatkossa suosimaan. Itselläni on siis koko L ja se tuntuu todella hyvältä ja näyttääkin siltä! Väri on siis Balmuirin uutuusväri light camelElegantti Lombardia hattu on todellinen katseenvangitsija. Hattu on käsin tehty villasta huovuttamalla.
Tyylikäs Balmuir pinssi koristenauhassa viimeistelee näyttävyyden. Uusi suosikki - ehdottomasti!
Kiitos Zoom Design:lle mahtavasta avusta, jonka teiltä sain! Zoom Design postittaa kaikkia tuotteitaan myös kotiin. Tilaukset/tuotekyselyt voi laittaa: natalia.mesterton@zoomdesign.fi

Syksyisin terveisin,


*Toteutettu yhteistyössä ZoomDesign:n kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.