Balmuirin Lucca Cape sand syksyyn - uuden kokeilua!

9. lokakuuta 2016


Oikein kaunista huomenta!

Lokakuun sunnuntai ja aamu, mitä parhainta aikaa. Ei ole kiire mihinkään, pikkuhiljaa voi alkaa sängystä kömpiä ylös ja alkaa valmistaa aamupalaa. I love sundays! Sunnuntaisin aamupäivällä käymme yleensä kaupunkimme uimahallissa lasten kanssa uimassa , mutta tänään ajattelimme tehdä jotain ihan muuta. Sään pitäisi olla tänään kylmä, mutta aurinkoinen, joten ulkoleikkeihin olisi mukava panostaa.

Säät on alkanut kivasti muuttua kylmemmiksi ja arkena aamuisin auton käynnistyessä kuuden aikaan, voi jo huomata muutoksen viime kuun aamun lämpötiloista. Talvea kohti mennään ja syksystä nautitaan täysillä. Syksyiset takit on kaivettu jo aikoja sitten esille eteisemme kaappeihin. Ensimmäisen kerran syksyn takin sai jo laittaa elokuussa päälle. Omasta kaapista löytyy valehtelematta 10 erilaista takkia syksyisiin keleihin. Niinpä päätin tehdä hieman tyhjennystä ja laitoinkin turhat takit kiertoon. Tänä syksynä nimittäin päätin tehdä jotain erilaista ja ensimmäistä kertaa elämässäni ostin itselleni syksyn viileneviin säihin ponchon/viitan. En tiedä mikä nimitys on oikea tälle ihanuudelle, mutta nyt päältäni löytyy Zoom Design:lta löytynyt ihana Balmuirin Lucca Cape värissä sand. Balmuir Lucca-poncho on ylellisen pehmoista ja todella miellyttävän tuntuista babyalpakkaa. Ponchon päissä on hapsut. Suurikokoiseen ja tyylikkääseen ponchoon on ihana kääriytyä kelien viiletessä! Tähän hiekan väriseen ponchoon on kiva yhdistää Balmuirin Lombardia hattu värissä light camel, jotka kummatkin hankin Zoom Design:lta. Molemmat tuntuvat mukavalta päällä ja kylmä ei missään vaiheessa pääse yllättämään.


Lämpimin terveisin,

*Toteutettu yhteistyössä ZoomDesign:n kanssa*

1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.