Hampton Lifestyle - pala unelmaa!

15. lokakuuta 2016


Oikein mukavaa lauantaihuomenta!

Ihana viikonloppu kaikilla alkanut ja käynnistynyt hyvin? Toivottavasti olette heränneet hyvillä mielin. Tänään ajattelin esitellä teille yhden palan unelmaa, eli kauniin sisustus- ja lifestyleliikkeen Hamptonin, joka sijaitsee meidän viereisessä kaupungissa Nummelassa (Vihdissä). Otsikoin tämän postauksen nimellä Hampton - pala unelmaa, koska sellainen tämä liike kyllä on. Hampton on suurella sydämellä, rakkaudesta muotiin, sisustukseen ja kauniisiin asioihin vuonna 2006 perustettu lifestyleliike. Valikoimaan kuuluvat laadukkaat naisten ja miesten vaatteet, asusteet ja kengät sekä Home-mallisto. Aika hassua, että aikaisemmin tälläisestä liikkeestä ei itselläni ollut tietoakaan. Eräänä päivänä googlettelin Balmuirin jälleenmyyjiä ja tämän liikkeen Instagram-tili tuli eteeni, josta löysin hakemiani Balmuirin tuotteita. Niinpä päätin tehdä reissun naapurikaupunkiin ja se ei sitten jäänyt viimeiseksi vierailuksi kyseisessä liikkeessä.

Olen aina ajatellut, että haluan suosia paikallisia liikkeitä ja palveluita. Niinpä tästä eteenpäin hankin ehdottomasti esimerkiksi Henri Lloyd:n vaatteita Hamtonin myymälästä, jolloin ei tarvitse enää raahautua Helsingin keskustaan. Paikallinen yrittäjyys on niin katoavaa, että jos sitä vaan pystyy jollain tavalla auttaa, halua siinä olla mukana tukemassa toimintaa. Meilläkin on vain vähän yli puolen tunnin matka lähimpään pääkaupunkiseudun suureen ostoskeskukseen. Jos löydän samat tuotteet lähempää ja saan vielä upean henkilökohtaista palvelua Hamptonista, niin ehdottomasti suosittelen Hamptonin lifestyleliikettä. Tämä liike on vierailun arvoinen, koska valikoimasta löytyy sekä naisille että miehille vaatteita, asusteita sekä kodin sisustusta.

Itse löysin jo hyviä joululahjaideoita myymälästä ja teinkin itselleni pienen toivelistan, mitä voisin vaikka joulupukilta toivoa. Kuten mainitsin, myymälästä löytyy yhden suosikkimerkin eli Balmuirin asusteita ja kodin tuotteita ja niistä ajattelin vielä myöhemmin postailla sitten enemmän. Jos tämä liike on lähialueella uusi tuttavuus niin ehdottomasti suosittelen vierailua.

Mukavaa lauantaita ja huomenna kuullaan taas!


*Toteutettu yhteistyössä Hampton Lifestyle:n kanssa*

4 kommenttia

 1. Kiva juttu! En tiennytkään tälläisestä liikkeestä, pitää ehdottomasti poiketa! Kiitos vinkistä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään, vahingossa löysin ja vakioasiakas minusta tuli :)

   Poista
 2. Lohjalla on myös ollut Hamptonin myymälä,ikävää että lähti pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin muuten oli, nyt kun mainitsit. On se harmi, että meiltä on moni hyvä liike poistunut tai lopettanut.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.